"Forrest Gump" to wg mnie najlepszy film z Hanksem! Cenię tego aktora, widziałem z nim wiele filmów, ale "Forrest" jest niepokonany:) no i ta muzyka...po prostu arcydzieło!
Zgadzam się, to jeden z moich ulubionych filmów. Oglądałam go kilka razy i w zasadzie mogłabym to zrobić kolejne kilka i zawsze znajdę coś nowego
Film świetny nie da się ukryć, i również się zgodzę że najlepszy film z Hanksem. 10/10
Nie oglądałem wszystkich filmów z udziałem Hanksa, ale mogę stwierdzić,że aktorstwo tutaj było świetne. Gdyby to był mój pierwszy film z tym aktorem to mógłbym powiedzieć, że jest naprawdę upośledzony. Ogólnie film wart obejrzenia. :)
Ten film jest o przeznaczeniu.Dlatego główny bohater jest niedorozwinięty.To los rzuca nim,niby liściem na wietrze.I robi to tak,że Forest odnosi same sukcesy.To dlatego bohater jest taki jaki jest.Po to by pokazać,że jeśli coś jest nam przeznaczone,to się stanie.Przeznaczeniem Foresta było zostać kimś wielkim.Tak pokierowało nim fatum.Bo chyba nikt nie uwierzy,że sam sobą pokierował.
Film jest rewelacyjny!