jaki kiedykolwiek powstał z ręki człowieka. Cudowna ekranizacja cudownej książki. W swoim życiu nie płakałem na zbyt wielu filmach, ale Forrest Gump potrafi tak ścisnąć duszę, że człowiek nie jest w stanie powstrzymać się od okazywania emocji...
Chyba oglądałem. Chyba jest to średniobudżetowa parodyjka. Chyba zaśmiecasz to forum takimi tekstami. Chyba nie oglądałeś filmu o którym napisałem
chyba nie znasz sie na zartach.chyba bierzesz to zbyt serio.chyba jestes zdziadzialy.
predzej posmiac mozemy sie z twojej ckliwej gadki na temat filmu.
'Forrest Gump potrafi tak ścisnąć duszę, że człowiek nie jest w stanie powstrzymać się od okazywania emocji...'buu:((
a ja nie do konca,byl faktycznie momenty dajace do myslenia w ktorych hanks swietnie sie spisal.ale nie uwazam zeby opis davidesa byl adekwatny,bardziej brzmi jak ckliwa gadka 14-letniej dziewczynki,albo geja.
Czy ja wiem, ja często płaczę na filmach które mnie wzruszają i wtedy zachowuje się może hejowato, bo wszyscy oglądający kamienne twarze a ja świeczki w oczach =)
hmm no popatrz.nie mowie ze zwruszenie sie faceta na filmie jest czyms nienautralnym/zlym.poprostu wg mnie sa filmy ktore bardziej wyciskaja lzy z czlowieka.forresta mozna raczej podpiac pod filmy poddajacy czlowieka refleksji.etc etc bla bla bla
za 1,5h leci rzeznik todd na polsacie.nie iwem czy wytrzymam a straszna mam ochote na ten film.
brawo dla Cb jesli brak Ci argumentow schodzisz w sprawy seksualne..
wytykanie wieku kolejny swietny argument(oczywiscie nie znajac)
sory mistrzu.twoje powalajace riposty powoduja ze nie moge wymyslec sensownego kontrargumentu,dlatego posilkuje sie wiekiem i orientacja.
buhuehuehuehueuh
przepraszam czemu ma sluzyc Twoja ironia??
podkresleniem Twojej glupoty, Twoj komentarz mial byc ?? smieszny?? jednak jest zalosny..
moja ironia miala tylko i wylacznie na celu podkreslenie twojej beznadziejnej argumentacji.to chyba proste, nie?
dalsza dyskusja nie ma celu
swoim postem nie wiem do czego chciales dojsc..
dowartosciowac sie??
ale ok to tylko Twoja sprawa
pozdrawiam
A ja też uroniłem łezkę i się tego nie wstydzę. Film tak jak mówisz, skłania do refleksji ale bywają też wzruszające momenty, jak ten gdy Forrest stoi nad grobem Jennifer...
A ty mój drogi brzmisz jak niedojrzały emocjonalnie zakompleksiony chłopiec, który próbuje na siłę być zabawny, co w 100% mu nie wychodzi.
Hahaha. Ty idioto. Nawet nie wiesz komu odpowiadasz. Zauważ, że to nie ja napisałem tamten post
niezla tu macie imprezke.ktory z was ma jeszcze fana podszywajacego sie pod wasze konto?
Ta dyskusja do niczego nie prowadzi. -,-
A co do Twojej wypowiedzi, no cóż, nic dodać, nic ująć. ;)