Nie podobał mi się film i... już. Ślamazarzył się okrutnie i wynudził mnie setnie. Ja tak go odebrałem. Nie zaprzeczam, że to film z przesłaniem. Ale nie dla mnie.
zes kur*a powiedzial... Obejzalem film podobal mi sie i co jestem pizda? Chlopie ile Ty masz lat?
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie! Mi też nie przypadł do gustu, a to nie znaczy od razu, że jestem jakąś faneczką Efronka czy coś takiego :|
Oglądałem mnóstwo filmów i zgadzam się że ten film nie jest szczególnie wybitny.Widać że mało filmów ludzie oglądali i widzą w nim bóstwo.Powinien przynajmniej zajmować gdzieś około 60 miejsca bo film na top2 to nie jest i kropka.
A i jeszcze co do filmu to nie niesie dla mnie żadnych wartości.Mamy tutaj do czynienia z głównym bohaterem który ma spida niczym ferrari,ale inteligencją nie grzeszy no i gra takiego człowieka upośledzonego i nic po za tym.Tam gdzie wejdzie w dziurę odrazu jest rozpoznawalny jak np na wojnie w wietnamie.Dla mnie ten film to tylko bardzo dobra komedia i nic więcej.Do aktorstwa się nie doczepiam bo nic zarzucić aktorom nie mogę.Film też posiada ciekawy klimat i muzykę która podtrzymuje cały ten film,ale mi nie przypadł do gustu i oceniam go na 8/10.
Pozdrawiam.
Bardzo brzydko napisałeś. Obraziłeś wielu ludzi, paradoksalnie sam sobie wydając opinię, dokładnie pokrywającą się z tekstem, który napisałeś.
Staraj się pracować nad sobą.
Mnie także ten film zupełnie nie poruszył. Obejrzałam ze względu na bardzo wysoką ocenę i... zdecydowanie poniżej oczekiwań. Jak dla mnie produkcja strasznie nużąca, a ponieważ postanowiłam obejrzeć w całości to niejednokrotnie przyłapałam się na zerkaniu na zegarek.
Nie jestem fanką ani Epoki... ani Transformersów, ani tym bardziej Forresta Gumpa. Film przesłanie miał, aktorstwo dobre, na drugi dzień już niewiele z filmu pamiętałam i jakoś nie ciągnęło mnie, żeby sobie przypomnieć. Nie zauroczył mnie. 7/10
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale trzeba je najpierw poprzeć argumentami. W miarę inteligentnymi.