PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1026999
8,0 99 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Nie podobał mi się film i... już. Ślamazarzył się okrutnie i wynudził mnie setnie. Ja tak go odebrałem. Nie zaprzeczam, że to film z przesłaniem. Ale nie dla mnie.

Papillon

FilmWeb to w koncu takze serwis dla fanów Transformersów i Szybkich i Wscieklych...

ocenił(a) film na 1
tomasz_user

nudny film dla nudnych osobnikow, pizdy tylko takie gowna ogladaja.

ocenił(a) film na 10
matalskiperel

zes kur*a powiedzial... Obejzalem film podobal mi sie i co jestem pizda? Chlopie ile Ty masz lat?

ocenił(a) film na 5
pitraszek

Każdy ma prawo mieć swoje zdanie! Mi też nie przypadł do gustu, a to nie znaczy od razu, że jestem jakąś faneczką Efronka czy coś takiego :|

DEPPort_to_BURTONland

Oglądałem mnóstwo filmów i zgadzam się że ten film nie jest szczególnie wybitny.Widać że mało filmów ludzie oglądali i widzą w nim bóstwo.Powinien przynajmniej zajmować gdzieś około 60 miejsca bo film na top2 to nie jest i kropka.

Patologia546

A i jeszcze co do filmu to nie niesie dla mnie żadnych wartości.Mamy tutaj do czynienia z głównym bohaterem który ma spida niczym ferrari,ale inteligencją nie grzeszy no i gra takiego człowieka upośledzonego i nic po za tym.Tam gdzie wejdzie w dziurę odrazu jest rozpoznawalny jak np na wojnie w wietnamie.Dla mnie ten film to tylko bardzo dobra komedia i nic więcej.Do aktorstwa się nie doczepiam bo nic zarzucić aktorom nie mogę.Film też posiada ciekawy klimat i muzykę która podtrzymuje cały ten film,ale mi nie przypadł do gustu i oceniam go na 8/10.

Pozdrawiam.

matalskiperel

Bardzo brzydko napisałeś. Obraziłeś wielu ludzi, paradoksalnie sam sobie wydając opinię, dokładnie pokrywającą się z tekstem, który napisałeś.
Staraj się pracować nad sobą.

tomasz_user

A także dla koneserów całej serii "Piły" i "Epoki lodowcowej"

ocenił(a) film na 4
Papillon

Mnie także ten film zupełnie nie poruszył. Obejrzałam ze względu na bardzo wysoką ocenę i... zdecydowanie poniżej oczekiwań. Jak dla mnie produkcja strasznie nużąca, a ponieważ postanowiłam obejrzeć w całości to niejednokrotnie przyłapałam się na zerkaniu na zegarek.

_Kici_Kici_

Nie jestem fanką ani Epoki... ani Transformersów, ani tym bardziej Forresta Gumpa. Film przesłanie miał, aktorstwo dobre, na drugi dzień już niewiele z filmu pamiętałam i jakoś nie ciągnęło mnie, żeby sobie przypomnieć. Nie zauroczył mnie. 7/10
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale trzeba je najpierw poprzeć argumentami. W miarę inteligentnymi.