A jedynka to juz sam niewypal przez duze N!!!!!!
Tom Hanks rozważa powrót do postaci Forresta Gumpa, która 13 lat temu przyniosła mu wielką sławę.
Tom Hanks jako Forrest Gump
Gwiazdor, który za rolę Gumpa dostał w 1994 roku drugiego Oscara w swojej karierze, jest podobno zainteresowany projektem sequelu komedii, podobnie, jak Gary Sinise ? odtwórca postaci porucznika Dana.
Jak donosi strona CinemaBlend.com, producenci Steve Tisch i Wendy Finerman doszli do ugody z twórcą historii "Forresta Gumpa" Winstonem Groomem i pracują nad scenariuszem sequelu autorstwa Erica Rotha na podstawie drugiej powieści Grooma "Gump & Co.". W jednej z najbardziej zaskakujących scen nowego filmu Gump próbuje rozbudować swoje przedsiębiorstwo krewetkowe i zaczyna obracać się w kręgach najbogatszych i najbardziej wpływowych osób, gdzie spotyka prawdziwego Toma Hanksa
"niewypal" ??? A ósme miejsce na top świat nic nie znaczy? Dla mnie ten film jest po prostu rewelacyjny:) Co wcale nie znaczy, że popieram tworzenie kolejnej części....:/ Niektóre rzeczy po prostu nie mogą być już lepsze.
Taaak scenariusz jest gotowy od 6 lat - dopiero teraz trwają rozmowy z aktorami. Fajnie by było. Tylko że ma to być ciąg dalszy Foresta który po śmierci Jenny został sam z synem. Ciekawe co wymyslili.
Pozdrawiam
ZAAAAAAAAAAAAAAA********EEEBISCIE!!! :D COOOL COOOOL COOOOOOOOOL COOOOOOOOOOOOOOOOL COOL COOL COOOL!!! CIESZE SIE!!! HAhahahah super, bomba, full wypas, miodzio, luxio,! NIE WIEM Co jeszcze musze napisac zeby powiedziec jak sie ciesze ze powstanie druga czesc!!! :) :) :) :)!!!
nie,nie,nie! film bł naprawde wspaniały ale jak znam życie (i amerykańską kinematografie) druga częśc będzie nie wypałem...
Niewypał??
jak mozna nazwac jeden z najlepszyc filmow w histyorii niewypalem. osobiscie uwazam ze powinien znajdowac sie na 1 miejscu listy swiatowej tuz obok tak cenionego Ojca :D
a co do 2 czesci to ludzie nie ma co narzekac czy bedzie super kontynuacja czy wielka klapa sie zobaczy. a nie ma co marudzic gdyz to nie wplynie na radosc ogladania 1 czesci :D
Pierwsza część jest genialna. Wspaniała, Hanks świetnie odegrał debila, po prostu mój ulubiony film. MOIM zdaniem nie ma sensu robić sequela. Sam nie wiem czemu, ten pomysł mi się nie podoba.
Niewypał? ;/
Niewypałem to jest American Pie i tego typu żałosne komedyjki, a nie Forrest. Boże, wybacz mi, że w ogóle porównuje te filmy...
Zejdź z American Pie, To film kręcony wyłącznie w celach rozrywkowych! To nie komedia z której możesz coś wynieść jak z Forresta. Oba filmy są świetne.
Uwielbiam Forresta i mam nadzieję że twórcy "dwójki" postarają się i zrobią coś na miarę "jedynki"
pozdrawiam
Kim jesteś?
Znajdę cię i wytłumaczę ci powaGę tego filmu.
Pobaw się lepiej w innej piaskownicy i oglądaj reksia,imbecylu.Widzę,że na poważniejszych filmach klepki w mózgu ci blazują
"Forrest Gump" jest w moim otoczeniu filmem kultowym. Już od wielu lat cytaty z tego filmu towrzyszą mi np. "Baba był moim najlepsiejszym przyjacielem" "Run Forrest, run". Film o człowieku, który był miły, czuły i kochał, a jego jedynym minusem było to,że nie był bardzo inteligentny. GENIALNA KREACJA HANKSA. Moja ocena tego aktora po tym filmie wzrosła chyba dziesięć razy!
Film nie jest prosty- jest czasem śmieszny, ale i smutny. Bardzo przejmujący.Pomaga patrzeć na niektóre sprawy i pokazuje świat oczami wiecznego dziecka, które jednak rozumie, że coś z nim "nie tak" ( mówię tu o fragmencie gdy Forrest pyta Jenny czy jego syn jest "normalny" czy nie jest taki jak on- martwi się o małego Foresta).
Forest to wiecznie pogodny człowiek, takim trzeba go pamiętać.
Film kocham i wiecznie zostanie dla mnie cenny.
Niech nie robią drugiej części filmu! Takich hitów się nie rusza. Nie przeżyłbym jakby "Forrest Gump 2" znalazł się na liście najgorszych filmów.
jesli twierdzisz ze 1-dynka to niewypal to znaczy ze jestes zwyklym wrogiem dobrego kina-to arcydzielo!tom hanks zagral rewelacyjnie!ty pnelmokoku
No właśnie ja nie rozumiem jak można o takim filmie napisać niewypał przecież film jest świetny, a co do 2 części to jak na moje może być.
Niewypał? :||
Film jest przepiękny, podobnie jak książka była cudowna, ja się 2 nie mogę doczekać, bo druga część książki też była cudna;)
nie nie nie!Wszystko tylko nie 2 czesc.Jedynka była genialna.Ale kontynuacja tego sprawi ,że Forrest Gump cos straci.Straci taki klimat i to ze jest filme niepowtarzalnym
"A jedynka to juz sam niewypal przez duze N!!!!!! " oojjj dziecko szkoda mi cie ... niewypał hehehe dobre
"A jedynka to juz sam niewypal przez duze N!!!!!!" taki bullshit są w stanie stwierdzić jedynie fani dennego Spider Mana, Black Spider oglądaj pajęczaka a nie wypowiadaj się na temat filmów, których treść przerasta Twój ograniczony rozum.
Po pierwsze, to myślę, że niektóre filmy należy pozostawić bez kontynuacji. Forrest Gump 2 może jedynie zepsuć całą serie, nie sądze, że dorówna pierwszej części. To (prawie) nigdy się nie udaje.
Po drugie "A jedynka to juz sam niewypal przez duze N!!!!!! "
No cóż, każdy ma swoje zdanie, ale nie da się ukryć, że film na pierwszy rzut oka razi prostotą, ale ma w sobie coś, co jednak dało mu miejsce w top10 na świecie. Zastanów się nad tym ;)
Nie wypał?! Komedia?!
Boshe idź sobie na Hostela 2 to jest niewypał... Jezzzu Forrest Gump to klasyka... Bluźnisz!!!
olejcie temat gdyz to pisze trol który o ile dobrze pamietam dodaje filmy do ulubionych zanim wyjda :D
wiem bo przegladalem jego profil jakis czas temu
Black Spiderman, sądząc po twoim nicku, interesują cię głównie durne komedyjki typu American Pie, albo prymitywne zabijanki typu "Piła"