Będzie na DVD jako pierwszy film z nowej (30-tomowej) kolekcji "Złota Kolekcja Hollywood". Za 9,98 zł.
To niezależna kolekcja (bez gazety).
W tej cenie naprawdę warto kupić Forresta, reszta niestety tradycyjnie kosztuje niecałe 30 zyla :(
Również ma być "Piękny umysł", "American Beauty" i inne filmy. Forresta kupię na pewno, ale jeśli następne będą po niecałe 30 zł to lipa.
...i tak właśnie niedorozwinięci ludzie wypuszczają kolekcję, która początkowo kosztuję 10 zł, a kolejne numery wzrastają 3-krotnie.
Tak samo było z kolekcją komedii romantycznych:
Pierwszy film "Cztery Wesela i Pogrzeb" kosztował 10 zł, ale już drugi numer z "Titaniciem" kosztował 30.
Gdyby każdy film kosztował tyle co pierwszy kupiłbym całą kolekcję,a tak muszę kupic tylko wybrane filmy (Forresta już kupiłem):
-Piękny Umysł
-American Beauty
-Cast Away
-Jeżdziec Bez Głowy
-Złap Mnie Jeśli Potrafisz
-Dziecko Rosemary
-Chinatown
-Truman Show i
ewentualnie Uwierz w Ducha
Reszta filmów to:
-Śniadanie u Tiffany'ego
-To nie jest kraj dla starych ludzi
-Rzymskie Wakacje
-Top Gun
-Wojna i Pokój
-Firma
-Monachium
-Mission: Impossible
-Polowanie na Czerwony Pażdziernik
-Fatalne Zauroczenie
-Czas Patriotów
-Wielki Gatsby
-Amistad
-Maratończyk
-Bulwar Zachodzącego Słońca
-Love Story
-Lokator
-Czułe Słówka
-Niemoralna Propozycja
-Wichrowe Wzgórza
Nie wiem skąd oni wzięli większośc filmów.
Gdzie jest:
-Gladiator
-Zielona Mila
-Skazani na Shawshank
-Lista Schindlera
-Szeregowiec Ryan
-Fight Club itd.
Mogę wymieniac cały dzień
Właśnie te filmy, które wymieniłeś powinny się pojawić w tej kolekcji i bez wahania bym je kupił. Forresta mam. Na pewno kupię jeszcze American Beauty oraz Piękny umysł. Możliwe, że zakupie jeszcze Uwierz w Ducha, Monachium, a co do pozostałych filmów to jeszcze się zastanowię. Jeździec bez głowy, Dziecko Rosemary, Chinatown, Truman Show nie oglądałem tych filmów, a mają wiele pozytywnych opinii. Szkoda, że cena podskoczyła, aż trzy krotnie. Czasami żałuję, że nie potrafię srać pieniędzmi.
Pozdrawiam.
a no chore to jest, jeszcze zrozumiałbym gdyby zrobili jak było w przypadku Rodziny Soprano że pierwszy 9,99 a następne po 19,99 to jakoś by przeszło ale ta cena 30 zł to trochę jednak szkoda, Niecałe 20 wychodzi przy prenumeracie ale tutaj też szkoda kasy na wszystko bo po prostu nie każdy z tych filmów jest interesujący a niektóre już mam, myślę że mimo wszystko i tak lepiej wyszli by na tym gdyby cena była 20 zł bo o wiele więcej osób by się skusiło a tak niestety piractwo dalej będzie się szerzyło...
i jak tu nie ściągać filmów? Forresta sobie zakupiłem a co do reszty filmów to jeszcze nie wiem, cena 29.99 odstrasza.
A jak się w polsce pojawiły pierwsze odtwarzacze dvd i filmy kosztowały 120zł to nikogo to nie odstraszało.. nie bądźcie śmieszni..
Wiem, wiem, najlepiej jakby w ogóle za darmo ktoś na ulicy zamiast ulotek rozdawał filmy na dvd..
Ja chyba nie zrozumiem jak myślą ci ludzie od takich kolekcji w pierwszym numerze dają po 10 złotych a potem po 30. a tak by dali że pierwszy numer kosztuję 5 złotych a drugi 15 idę o zakład że zostało by im 2 razy więcej osób które by to kupowały niż jak jest za 30 złotych. Pewnie myślą że ludzie srają pieniędzmi
Jak zwykle chcą nas nabić w butelkę. 30 zł to stanowczo za dużo za te filmy, z których większość swoje premiery miała już jakiś czas temu. A co do samej kolekcji to kilku (5-6) hitów z ostatnich 20 lat brakuje. Jakby były tam takie filmy jak: Milczenie owiec, Tańczący z wilkami, Zielona mila, Szeregowiec Ryan, Władca Pierścieni III, Gladiator,Lista Szindlera czy Bez Przebaczenia to może warto by było przemyśleć prenumeratę w której za jeden tytuł płacimy po 20zł bez kosztów przesyłek, a tak to bez większego zastanawiania sobie odpuszczę, może kupie 1-2 filmy po te 30zł.
Proszę o pomoc tych którzy kupili Forresta Gumpa za 10 zł!!!!!!!!!!!!!
Jak wyłączyc Lektor? Gdy uruchamiam płytę DVD pojawia sie plansza na której umieszczone sa języki świata, wybieram polski i dopiero później pojawia sie menu główne filmu (po angielsku). Wiem jak wyłączyc napisy ale nie wiem jak lektor wyłączyć (bo chcę oglądać tylko z napisami). Czy ktoś wie?