PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1027061
7,9 75 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

zart z amerykanskiego stylu zycia plus lekcja historii , dla kazdego znajdzie sie cos dobrego w tym filmie , jeden z lepszych filmow tego aktora , moim zdaniem ;)

ocenił(a) film na 7
grzegorzwesoowski

film był dobry, ale nie rozumiem czemu aż tak sie nim zachwycano.

kasiiia

Dlatego, że się nim zachwycano. Zapytaj kogoś kto oglądał ten film nie wiedząc wcześniej jak podobał się innym to odpowiedzą, że ten film jest tak słaby, że nawet nie dali rady obejrzeć całego, potwierdzone: 10/10 osób.
Spróbuj.

ocenił(a) film na 7
minecraftor1

obawiam się, że wszyscy oglądajac ten film wiedzieli, że sie nim zachwycano, wiec nie mam kogo zapytac. ja również liczyłam na coś wiecej po takich komentarzach i wgl, no ale niestety.

ocenił(a) film na 10
kasiiia

dajcie spokoj , ja ten film obejrzalem w telewizji nie wiedza nawet , o czym to ma byc ( bo skakalem po kanalach ) i tak mnie wciagnelo ze chcialem zobaczyc jak sie zakonczy . Arcydzielem moze nie jest , ale co wazne moze uprzyjemnic wolny wieczor przed telewizorem .

grzegorzwesoowski

nie jest arcydziełem a oceniłeś na 10/10, haha, żałosne
''Inni ocenili na 10 to ja też'' hehe
ŻAL.

Jak ci się tak bardzo podobał ten film i oceniasz tak fachowo na 10/10 to jak skomentujesz efekty specjalne w tym filmie?

ocenił(a) film na 10
minecraftor1

moja ocena nie jest uzalezniona od opini innych , jest powiazana z moim punktem widzenia i moimi odczuciami wzgledem filmu , nie powiedzialem ze ocenilem film obiektywnie prawda ? Oceniam jak chce , albo mi sie film podoba albo nie , a jak umieszczam komentarz to dlatego , ze moim zdaniem warto sie na jego temat chociarz krotko wypowiedziec..to wszystko ( i po co ta agresywna postawa ?)

grzegorzwesoowski

nie wiem ale i tak villain jest głupim gejem

ocenił(a) film na 10
grzegorzwesoowski

wszystko sie zgadza, ale mala poprawka: to najlepszy film hanksa (jak i rola).

grzegorzwesoowski

nie lubie tego filmu ; \\\

ocenił(a) film na 10
ben_oli

szkoda