Według mnie najlepiej by pasował do roli Forresta Gumpa w Gump & C.O. chcialbym to zobaczyc
no nadaje tylko się troche zestarzał, ale ja też mam nadzieje, że Hanks zagra ten temat to żart poprostuy zrobili z niego genialnego Majkela w prisonie to chcialbym go zobaczyć jako kolesia z IQ 75 :D
Ale trzeba przyznać, że Hanks w tej roli był genialny! Nie widzę nikogo innego na jego miejsce :)
AHAHA, przecież ten koleś to klocek - nadaje się, żeby grać dresa, a nie upośledzonego, śmiesznego Foresta.
otóż nie Wen jest cudown ah oh uh i w ogóle xD.... ale do tej roli by się nie nadał....
trzeba miec takie cos w sobie...cos co bedzie mozna wykorzystać...trzeba umieć zagrać osobę wyśmiewaną przez innych i w ogóle to w tedy went nie byl tak znany ;p
Miller jako Forrest?! A może Seagal, niezniszczalny Arni, albo Morgan Freeman... Cichopek też by jak ulał pasowała;)
Wole Mateusza Damięckiego, a w roli Jenny Ize Mikołajczak. Idealna Para. "Kochaj i bądź głupi" albo lepiej: "Taniec z żołnierskim Pingpongistą który ma przyjaciela bez nóg".