PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1026919
8,0 99 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Według mnie najlepiej by pasował do roli Forresta Gumpa w Gump & C.O. chcialbym to zobaczyc

ocenił(a) film na 10
Les_Grossman

A po co ? Przecież Hanks wciąż sie nadaje do tej roli :)

krevek

no nadaje tylko się troche zestarzał, ale ja też mam nadzieje, że Hanks zagra ten temat to żart poprostuy zrobili z niego genialnego Majkela w prisonie to chcialbym go zobaczyć jako kolesia z IQ 75 :D

ocenił(a) film na 8
Les_Grossman

Ale trzeba przyznać, że Hanks w tej roli był genialny! Nie widzę nikogo innego na jego miejsce :)

ocenił(a) film na 9
Les_Grossman

AHAHA, przecież ten koleś to klocek - nadaje się, żeby grać dresa, a nie upośledzonego, śmiesznego Foresta.

jabbah

otóż nie Wen jest cudown ah oh uh i w ogóle xD.... ale do tej roli by się nie nadał....
trzeba miec takie cos w sobie...cos co bedzie mozna wykorzystać...trzeba umieć zagrać osobę wyśmiewaną przez innych i w ogóle to w tedy went nie byl tak znany ;p

ocenił(a) film na 9
Les_Grossman

Miller jako Forrest?! A może Seagal, niezniszczalny Arni, albo Morgan Freeman... Cichopek też by jak ulał pasowała;)

ocenił(a) film na 8
LuckyOne

O tak! Zdecydowanie Cichopek!!! ;)

<za krótki>

Sunna

A może Marcin Hakiel? Tańczący Forrest Gump

El_Rey

Wole Mateusza Damięckiego, a w roli Jenny Ize Mikołajczak. Idealna Para. "Kochaj i bądź głupi" albo lepiej: "Taniec z żołnierskim Pingpongistą który ma przyjaciela bez nóg".

Tenebros

taa, miller, mroczek, mroczek, małaszyński albo jeszcze jakiś inny drewniany aktor