PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1026849
8,0 99 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

<lol> co za beznadziejny film wynudziałam sie strasznie!!! :/ to juz zielona mila z hanksem byla lepsza niz to badziewie!

ocenił(a) film na 10
zombie87

szlag mnie trafia jak takie gówniary piszą takie głupoty!!! :/ ciśnienie mi skacze!

ocenił(a) film na 10
zombie87

Moze to ty jestes badziewiem a nie "Forrest Gump".

mersiaczek

sam jestes gowniara babyblue!!!!!!!!!!! idz sie wypchaj sianem albo tym swoim garym oldmanem

ocenił(a) film na 10
zombie87

Po co się wypowiadasz jeśli nie masz nic do powiedzenia...?

LOLku...

ocenił(a) film na 10
zombie87

jak widzę, co masz ocenione na 10 to mi Cię żal stary

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
zombie87

jak widzę, co masz ocenione na 10 to mi Cię żal stara

ocenił(a) film na 9
zombie87

zombie prosze wez lepiej nie wchodz na takie strony z takimi filmami jak FG jesli masz zamiar krytykowac takie arcydzieła :] posiedz sobie na swoim skazanym, reszta posiedzi na FG i wsystkim bedzie pasować. A nie wchodzisz na forum FG piszesz ze sie wynudziłaś, że FG jest słaby ale nie podajesz argumentów.
Zauważ że nikt nie wchodzi na skazanego i nie pisze ze jest slaby, bo ludzie, ktorzy lubia choćby FG maja szacunek do innych ktorzy lubia skazanego. ale widac ze w dwie strony to nie działa.
Odejdz z tego forum i nigdy nie wracaj ok?

lain_coubert

żeby sie na tym filmie nie wynudzić, tzeba mieć w sobie choć odrobinę uczuciowości. Myślałem, że tę "odrobinę" ma każdy, ale jak widać pomyliłem się. według mnie to arcydzieło i tyle

zombie87

a może nie dorosłaś jeszcze do tego filmu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
heros_14

i w sumie nie podałaś żadnego argumentu sensownego, dlaczego ten film jest taki beznadziejny. Może po prostu nie rozumiesz go :]

ocenił(a) film na 10
zombie87

Ludzie wy nie rozumiecie sensu wypowiedzi dziewczyny. Ona jest po prostu za mała, by zrozumieć większość scen w filmie. Najpierw dorośnij mała, potem się odzywaj :D

ocenił(a) film na 10
Arvenia

jak chodziłem do podstawówki to 2 filmy zapadły mi w pamięć bo były świetne:
forrest gump i pulp fiction.
teraz studiuję i nadal uważam że są genialne, w przeciwieństwie do autorki tematu która raczej nigdy nie dorośnie do takich filmów

ocenił(a) film na 10
zombie87

Przecież przed chwilą spotkałam ją na forum, tylko w innym temacie..
Czekaj, czekaj, co to było..?
A, tak. Milczenie Owiec.
WynudziłEś się na nim strasznie.
I pytanie odnośnie tego:
Na tamtym temacie byłaś "nim".
Teraz jesteś "nią".
To czym ty w końcu jesteś, hmm? 0_o.

Nieudana prowokacja.

zombie87

widac ze gowniara bo jej ulubiony film to to prison break ha ha ha,a idz ty lepiej pobaw sie jeszcze laleczkami barbi a nie wchodz na forum i takie tematy zakladaj...zebysmy sie wszyscy goraczkowali....

ocenił(a) film na 10
zombie87

DZIECKO - pisze się "także a nie "taGże" !! (zajrzyjscie do profilu xD)