<lol> co za beznadziejny film wynudziałam sie strasznie!!! :/ to juz zielona mila z hanksem byla lepsza niz to badziewie!
szlag mnie trafia jak takie gówniary piszą takie głupoty!!! :/ ciśnienie mi skacze!
zombie prosze wez lepiej nie wchodz na takie strony z takimi filmami jak FG jesli masz zamiar krytykowac takie arcydzieła :] posiedz sobie na swoim skazanym, reszta posiedzi na FG i wsystkim bedzie pasować. A nie wchodzisz na forum FG piszesz ze sie wynudziłaś, że FG jest słaby ale nie podajesz argumentów.
Zauważ że nikt nie wchodzi na skazanego i nie pisze ze jest slaby, bo ludzie, ktorzy lubia choćby FG maja szacunek do innych ktorzy lubia skazanego. ale widac ze w dwie strony to nie działa.
Odejdz z tego forum i nigdy nie wracaj ok?
żeby sie na tym filmie nie wynudzić, tzeba mieć w sobie choć odrobinę uczuciowości. Myślałem, że tę "odrobinę" ma każdy, ale jak widać pomyliłem się. według mnie to arcydzieło i tyle
i w sumie nie podałaś żadnego argumentu sensownego, dlaczego ten film jest taki beznadziejny. Może po prostu nie rozumiesz go :]
Ludzie wy nie rozumiecie sensu wypowiedzi dziewczyny. Ona jest po prostu za mała, by zrozumieć większość scen w filmie. Najpierw dorośnij mała, potem się odzywaj :D
jak chodziłem do podstawówki to 2 filmy zapadły mi w pamięć bo były świetne:
forrest gump i pulp fiction.
teraz studiuję i nadal uważam że są genialne, w przeciwieństwie do autorki tematu która raczej nigdy nie dorośnie do takich filmów
Przecież przed chwilą spotkałam ją na forum, tylko w innym temacie..
Czekaj, czekaj, co to było..?
A, tak. Milczenie Owiec.
WynudziłEś się na nim strasznie.
I pytanie odnośnie tego:
Na tamtym temacie byłaś "nim".
Teraz jesteś "nią".
To czym ty w końcu jesteś, hmm? 0_o.
Nieudana prowokacja.
widac ze gowniara bo jej ulubiony film to to prison break ha ha ha,a idz ty lepiej pobaw sie jeszcze laleczkami barbi a nie wchodz na forum i takie tematy zakladaj...zebysmy sie wszyscy goraczkowali....