Okrutnie przereklamowany film.Hanks jak zwykle nie wychodzi ponad przeciętną. A cała reszta sprawia wrażenie pisanej na zamówienie koła gospodyń. Niekoniecznie wiejskich, Nudne i ckliwe. Kicz w najgorszym wydaniu.
Nie rozumiem
Zupelnie się nie zgadzam z tą opinią.Tom był rewelacyjny!!!A jeśli ten film uważasz za kicz,to ja nie wiem co jest dobrym kinem według Ciebie.
Nie będę nic dopowiadać, myślę że wypowiedź Sławka jest jak najbardziej trafna.
Toleruje zdanie innych ale nie rozumiem jak mozna krytykowac aktorow ktorzy zagrali naprawde rewelacyjnie. T.Hans zagral super:) nie jestem jakas jego wielka fanka ale podoba mi sie jego aktorstwo w tym filmie
Każdy ma własne gusta. Mi się film podobał był genialny - są ludzie, którym ten geniusz nie pasuje. Ich sprawa, ich życie, ich czekoladki.
Ładnie powiedziane.
Ogólnie nie płaczę na filmach. Ale to był jedyny (może oprócz "Marzyciela") na którym się rozpłakałam. A dramat powinien wzruszać. Moim zdaniem to po prostu piękny film. I Hanks świetnie gra. Mimo, że ta cała historia jest nieprawdopodobna...ktoś został znanym futbolistą, potem uznanym żołnierzem, potem znanym pingpongistą i jeszcze milionerem od krewetek który przebiegł prawie całą Amerykę...;)