PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1026849
8,0 99 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Okrutnie przereklamowany film.Hanks jak zwykle nie wychodzi ponad przeciętną. A cała reszta sprawia wrażenie pisanej na zamówienie koła gospodyń. Niekoniecznie wiejskich, Nudne i ckliwe. Kicz w najgorszym wydaniu.

datura

Nie rozumiem
Zupelnie się nie zgadzam z tą opinią.Tom był rewelacyjny!!!A jeśli ten film uważasz za kicz,to ja nie wiem co jest dobrym kinem według Ciebie.

ocenił(a) film na 10
Martin_Eden

Nie będę nic dopowiadać, myślę że wypowiedź Sławka jest jak najbardziej trafna.

ocenił(a) film na 7
datura

Toleruje zdanie innych ale nie rozumiem jak mozna krytykowac aktorow ktorzy zagrali naprawde rewelacyjnie. T.Hans zagral super:) nie jestem jakas jego wielka fanka ale podoba mi sie jego aktorstwo w tym filmie

ocenił(a) film na 10
datura

czysta prowokacja.

ps: temat sprzed 6 lat. SLABOoO.

ocenił(a) film na 10
datura

Każdy ma własne gusta. Mi się film podobał był genialny - są ludzie, którym ten geniusz nie pasuje. Ich sprawa, ich życie, ich czekoladki.

morte_4

Ładnie powiedziane.
Ogólnie nie płaczę na filmach. Ale to był jedyny (może oprócz "Marzyciela") na którym się rozpłakałam. A dramat powinien wzruszać. Moim zdaniem to po prostu piękny film. I Hanks świetnie gra. Mimo, że ta cała historia jest nieprawdopodobna...ktoś został znanym futbolistą, potem uznanym żołnierzem, potem znanym pingpongistą i jeszcze milionerem od krewetek który przebiegł prawie całą Amerykę...;)