PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596172}

Głębokie błękitne morze

The Deep Blue Sea
2011
6,0 6,1 tys. ocen
6,0 10 1 6137
6,4 9 krytyków
Głębokie błękitne morze
powrót do forum filmu Głębokie błękitne morze

piękny film

ocenił(a) film na 8

doskonale pokazane emocje i skomplikowane związki między bohaterami, świetna ostatnia sekwencja, gdy Freddie i Hester się rozstają, i muzyka...

ocenił(a) film na 9
kaczor80

Zgadzam się z Tobą, ostatnia scena była bardzo poruszająca.

kaczor80

SPOILER ALERT

ocenił(a) film na 9
kaczor80

wspaniała muzyka, film w latach 50 byłby hitem bo jest wspaniały, tylko mentalność ludzi się zmieniła i teraz już tak nie zachwyca, a;e dla mnie jest idealny

ocenił(a) film na 8
sweetgirl_fw

a jak sie kończy? tzn rozumiem, ze żegna się z Freddie'm i co? Wraca do męża? Freddie wyjeżdża do tej pracy?
( zasnęłam ale to win anie filmu, który jest rewelacyjny, tylko późnej pory emisji....)

ocenił(a) film na 10
kaczor80

świetny film, bardzo ambitny,świetna gra aktorska i wielki reżyser

Niektórzy twierdzą,że jest nudny zbyt melancholijny i takie tam, ale ja się z nim nie mogę zgodzić. Od dawna nie widziałam tak świetnego filmu. Jest to film bardzo wybitny. Aktorzy świetnie wcielili się w swoje role. Tom Hiddleston jest po prostu genialny. To geniusz aktorski. Wróżę mu wielką karierę przez wielkie K. A Rachel Weisz jak zwykle świetna. Jest jedną z moich ulubionych aktorek. Reżyserka wyśmienita. Terence Davies. spisał się na medal. Wszyscy, którzy pracowali w tym filmie spisali się na medal.

użytkownik usunięty
kaczor80

Zgadzam się. Film rewelacyjny. Genialne aktorstwo, genialnie pokazane emocje, muzyka, nastrój i sami bohaterowie, którzy nie są czysto dobrzy, ani czysto źli, tylko ludzcy, niejednowymiarowi.
Zdecydowanie historia dużo zyskała dzięki rewelacyjnym aktorom. Rachel skłoniła mnie do zapoznania się z jej filmografią i zobaczenia ją w innych rolach, a Tom jak zwykle najwyższy poziom.