PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5994}

Głupi i głupszy

Dumb & Dumber
1994
6,1 294 tys. ocen
6,1 10 1 293783
6,0 33 krytyków
Głupi i głupszy
powrót do forum filmu Głupi i głupszy

2/10

ocenił(a) film na 2

Jakimś cudem dotrwałem do końca. Tyle na temat tego filmu. 2/10

ocenił(a) film na 7
navi69ator

Może brak poczucia humoru, u mnie seans za każdym razem przelatuje jak z bicza strzelił ;).

ocenił(a) film na 7
Grand23

jak miałem 13 lat i pierwszy raz oglądałem ten film to płakałem z śmiechu ;]

ocenił(a) film na 10
navi69ator

widocznie nie masz poczucia humoru i śmieszą cię żarty z familiady :) starość nie radość ;)

ocenił(a) film na 2
romero84

Nie mogłeś się powstrzymać, co? :)

ocenił(a) film na 8
navi69ator

ale taka prawda, genialny film, mam sentyment do takich starszych produkcji

ocenił(a) film na 8
navi69ator

navi69ator-Navi?Już słuchać że jakiś powalony fan tego gównianego filmu pt.''Avatar''.Idź sę obejrzeć inny shit fantasy..

ocenił(a) film na 2
patryk250

?
Dobrze się czujesz?
Nie wiem jakim cudem doszedłeś do tak śmiałej tezy, ale błagam, daj namiary na swojego dilera!
I wytłumacz mi proszę, co ma wspólnego słowo 'navi' z niewątpliwym arcydziełem jakim jest 'Avatar', bo choć film ten oglądam niemal codziennie od chwili narodzin, tego akurat przypomnieć sobie nie mogę...

navi69ator

Ja może wyjaśnię, bo się zapewne nie doczekasz - Na'vi to rasa tych niebieskich ludzi, którzy zamieszkiwali Pandorę XD
Co do filmu - typowy Amerykański humor, który kręci się głównie wokół tematów gastrycznych. Raz oglądnęłam i starczy.

ocenił(a) film na 2
Ninurta

Typowy humor amerykański jest jeszcze do przełknięcia. Nawet więcej, typowy Jim Carrey jest jeszcze do przełknięcia. Ale 'Głupi i głupszy' to zbiór wszystkiego, co w typowym amerykańskim humorze śmieszne nie jest. Ten film staje w gardle i nic nie jest w stanie uczynić go strawnym. Ani zmęczenie, ani alkohol. Nic.

I dzięki za cynk o tych Na'vi ;) Teraz już wiem, dlaczego zawsze chciałem być gumisiem...

ocenił(a) film na 9
navi69ator

nie wdawajcie się w dyskusję przecież to ewidentna prowokacja albo autor jest niepełnosprawny umysłowo ale obstawiał bym prowokację ;)