Własnie toi obejrzałam chyba 100 raz ;] i przeeeeee sie usmialam <lol2> najlepsza komedia jaka widzialam!!!!!!!!!! :)
Ja tez również oglądałam :D Tyle razy to juz oglądałam a się uśmiałam tyle razy znowu :) Najbardziej mnie dzisiaj rozsmieszyła scena na koncu, kiedy wracaja do domu i sie te dziewczyny zatrzymuja i mowia ze szukaja chłopaków ktorzy beda smarowac je olejkami <lol2> hahahaha :D Pozdrawiam
Już nie wiem ile razy oglądałam ten film, to jest klasyka komedii :)
Moja ulubiona scena - gdy facet rozmawia w budce telefonicznej, a jakiś drugi ponagla go, żeby już kończył, wtedy ten pierwszy się zdenerwował, uderzył pięścią w szybę rozbijając ją i dał tamtemu w twarz :D
Hehehe ta scena tez była fajna :) Zreszta tam co chwile sa zabawne sceny :D
Ojj tak klasyka komedii :) Nic nie przebije ich, sciągnełam kiedyś Głupi i Głupszy 2 ale beznadzieja.Pozdrawiam ;)
Dodam jeszcze, że po prostu płaczę na tym filmie ze śmiechu. Jeszcze mi się przypomniało parę fajnych scen - gdy Lloyd próbuje udzielić pierwszej pomocy gangsterowi i zaczyna mu zginać i rozprostowywać nogi (chyba chciał mu pobudzić krążenie)a potem wpadł na żaluzje. Gdy oboje z Harrym zobaczyli, że gangster nie żyje, poprosili szybko o rachunek :D Znacznie później jeszcze fajna była scena jak się szykowali na przyjęcie i przechodzili, przez zabiegi upiększające to jakaś kobieta męczyła się, żeby spiłować Lloydowi 4-centymetrowe paznokcie u nóg :)
Również pozdrawiam :)
Hehehehe :D to w salonie było najlepsze :)) Albo ich słynny berek :D Strasznie duzo tych scen jest :) Najlepsza komedia :)) Pozdrawiam