dorzucam swoje 10/10, jako łepek oglądałem to co drugi wieczór przez jakieś dwa tygodnie.jeśli jest ktoś kogo ten film nie śmieszy, to jest gburem, albo po prostu za stary na ten film:D MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!CAREY I DANIELS RULEZ!!!:D pozdro.
No może nie 10/10, ale 9/10. Jak niektórzy mówią, że film strasznie głupkowaty (w złym słowa znaczeniu) to niech se 2 część zobaczą. To jest dopiero porąbany film :D (jednak WIEEEEEEEEEEEEEEEELKIM minusem jest brak Carreya :(
obejrzalem to z 8 razy bez przesady i moge ogladac jeszcze :D..To jest naprawde wypas film :)
pierwsza część jest zajebista, nieźle się uśmiałem... WYPAS!!! ale druga była beznadziejna... szkoda
Potwierdzam , oglądałem już ten film około 15 razy , i niedługo znów sobie powtórzę >Film wymiata cała komediową konkurencję.Jest zajebisty , humor, żart , akcja na okrągło .Gorąco polecam Wszystkim .
Zdecydowanie, my personal best. Niby kompletnie prosty, wręcz trywialny, ale tworzy tak genialną całość, że naprawdę można oglądać ten film do bólu. Dawno straciłem rachubę ile razy już go widziałem... Nie przeszkadza mi nawet to, że jak go oglądam, to recytuję kwestie razem z aktorami. O wyjątkowości tego filmu świadczy właśnie to, że można go oglądać dziesiątki razy i nie tonie przez to w całej gamie wszelakich filmów, które ogląda się tylko raz, nawet jeśli są dobre.
Bardzo ładnie to napisałaś. Tak właśnie jest. W tym filmie każda scena rozwala(przynajmniej mnie). Sam nie zliczę ile razy oglądałem Lloyd'a i Harry'ego