PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5994}

Głupi i głupszy

Dumb & Dumber
1994
6,1 294 tys. ocen
6,1 10 1 293801
6,0 33 krytyków
Głupi i głupszy
powrót do forum filmu Głupi i głupszy

nic dodać, nic ująć :D:D:D

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

własnie! :)
Masakryczne akcje............ ;]

ocenił(a) film na 6
Mr_MarQx

Zgadzam się z tobą w 100%,komedia wszechczasów!

ocenił(a) film na 10
_GF_

dorzucam swoje trzy grosze........................................

Mr_MarQx

a niektórzy wstydzą sie do tego przyznać.... mnie się podobał

ocenił(a) film na 9
Mr_MarQx

Święte słowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Szymon_S_

Zgadzam się. Film zasługuje 10/10 nic dodać nic ująć :)

ocenił(a) film na 10
romano478

Mnie też się podobał. Genialna komedia. Oczywiście 10/10

użytkownik usunięty
quentintarantinofan

dorzucam swoje 10/10, jako łepek oglądałem to co drugi wieczór przez jakieś dwa tygodnie.jeśli jest ktoś kogo ten film nie śmieszy, to jest gburem, albo po prostu za stary na ten film:D MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!CAREY I DANIELS RULEZ!!!:D pozdro.

ocenił(a) film na 7

No może nie 10/10, ale 9/10. Jak niektórzy mówią, że film strasznie głupkowaty (w złym słowa znaczeniu) to niech se 2 część zobaczą. To jest dopiero porąbany film :D (jednak WIEEEEEEEEEEEEEEEELKIM minusem jest brak Carreya :(

Mr_MarQx

Bardzo śmieszna komedia.

Motortown

10/10 Jak się komuś nie podoba,m jego sprawa. Ja przynajmniej dobrze się bawię, gdy ją oglądam:)

ocenił(a) film na 8
Mr_MarQx

obejrzalem to z 8 razy bez przesady i moge ogladac jeszcze :D..To jest naprawde wypas film :)

lukasz_3_3

pierwsza część jest zajebista, nieźle się uśmiałem... WYPAS!!! ale druga była beznadziejna... szkoda

ocenił(a) film na 6
hary_5

No dokładnie,druga część tylko popsuła opinię świetnej pierwszej części...

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

Potwierdzam , oglądałem już ten film około 15 razy , i niedługo znów sobie powtórzę >Film wymiata cała komediową konkurencję.Jest zajebisty , humor, żart , akcja na okrągło .Gorąco polecam Wszystkim .

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

Zdecydowanie, my personal best. Niby kompletnie prosty, wręcz trywialny, ale tworzy tak genialną całość, że naprawdę można oglądać ten film do bólu. Dawno straciłem rachubę ile razy już go widziałem... Nie przeszkadza mi nawet to, że jak go oglądam, to recytuję kwestie razem z aktorami. O wyjątkowości tego filmu świadczy właśnie to, że można go oglądać dziesiątki razy i nie tonie przez to w całej gamie wszelakich filmów, które ogląda się tylko raz, nawet jeśli są dobre.

użytkownik usunięty
Mr_MarQx

zgadzam się w 100% NAJLEPSZA KOMEDIA!!! jaką kiedy kolwiek widziałem!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9

Bardzo ładnie to napisałaś. Tak właśnie jest. W tym filmie każda scena rozwala(przynajmniej mnie). Sam nie zliczę ile razy oglądałem Lloyd'a i Harry'ego

użytkownik usunięty
Mr_MarQx

Popieram!