PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5994}

Głupi i głupszy

Dumb & Dumber
1994
6,1 294 tys. ocen
6,1 10 1 293783
6,0 33 krytyków
Głupi i głupszy
powrót do forum filmu Głupi i głupszy

Jeżeli też uważacie, że jest to jedna z najlepszych komedii to zawyżcie swoje oceny, bo 6.0 to jakaś totalna kpina :( Już w poniższych tematach zauważyłem, że wiele osób śmieszy taka ocena. Zróbcie to dla dobre tego filmu :)Np. jak daliście 8 to ponieście na 10. :)

ocenił(a) film na 10
Danger

ja dałem 10 juz 100 lat temu komedia stulecia widziałem ze 100 razy albo i więcej
co za siusiupierdtki zanizają ocene tego filmu pewnie jakies profesory czy magistry i docenci razem wzięci ,Skur... by tylko ogladali filmy literackie poezje sciągnięta ze ksiązki na ekran tv /

ocenił(a) film na 10
konrii_2

Nie dziwcie sie przeciez tvn pokazuje mega okrojona wersje. no i do tego filmu trzeba miec poczucie humoru którego niektórzy nisko oceniajacy ten film nie maja

ocenił(a) film na 1
djOrgasm

A jakie to poczucie humoru, bo na pewno nie inteligentne...

ocenił(a) film na 7
djOrgasm

tak? a co jest wycięte?

ocenił(a) film na 1
Danger

Dałem 1 :)

Danger

10 /10 raczej nie, bo arcydziełem ten film nie jest ale 6 to zdecydowanie za niska ocena ;] Moim zdaniem 7-8/10 wydaje mi się, że to uczciwa ocena ;] Pozdrawiam !

ocenił(a) film na 5
Danger

Już widzę jak wszyscy fani odpowiadają na apel i dają 10/10 robiąc z siebie ludzi na poziomie Harry'ego i Lloyda. A ta ocena to nie kpina tylko statystyka. Czy wiesz co to takiego?

Danger

na onecie to by ktoś napisał: wpisujcie miasta ;)

a co do filmu to ma bardzo nowatorskie jak na lata 90 żarty i sceny, teraz oglądając go po latach człowiek nie turla się po dywanie podczas sceny z marchewką lub choćby motyw z zapalniczką :) że o pretty woman nie wspomnę, to była podwalina pod te wszystkie głupawe komedyjki, które są odgrzewanymi kotletami.

Dlatego jak dzieci neostrady oglądają TERAZ ten film, to wydaje się być on zgraną płytą lub nieśmiesznym gniotem!

ODe mnie mocna 8!

ocenił(a) film na 10
Danger

Najlepsza komedia wszech czasów. 10/10.