właśnie wróciłem z kina i powiem wam, że ten film to doskonała rozrywka. ogląda się jak teledysk. oczekiwałem akcji, efektów i od czasu do czasu jakiegoś żartu i ten film wszystko to mi dostarczył. polecam wszystkim którzy lubią filmy w stylu Transformers czy Iron man
Racja racja Wojtus! zgadzam sie z Toba, bardzo dobry film, duzo akcji, troche smiechu, kilka naprawde dobrych efektów! Arcydzieło to jezscze nie jest, ale jest bardzo dobry! Postaci ninja były genialne, ogolnie uwazam, ze dobra obsada :) Naprawde polecam.
A co do poprzednich wpisów, o marnej fabule, skoro juz idziemy na film akcji, rozpierduchy i takie tam, to czego sie spodziewac? szekspira? głebi titanica?:P
Naprawde dobry film, a porownywanie go z komiksem czy animka to hmm to jak porownywac ksiazke do adaptacji filmowej, zawsze ksiazka jest lepsza! Chociazby ze filmy sa ograniczone czasowo, nie da sie calej historii przeniesc na 2godzinny film. Fabuła komiksu jest nieco dluzsza i bogatsza, pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc, a film, jest dobry! Polecam dla odprezenia :)
Również się zgadzam z przedmówcą. Dobry film ;) Dobrze mi się oglądało, trzymał w napięciu.. cały czas zastanawiałam się nad zakończeniem. Obsada jak najbardziej na plus -Sienna i Channing Tatum :D Ogólnie nie lubię filmów tego typu, ale G.I. Joe odebrałam zaskakująco pozytywnie.
no obsada dała radę a i choreografia scen walki niczego sobie:) lali się aż miło i tak przez 2 godziny:)
Napiszę tak.
Dużo absurdów i kilka wtop ale jak na film o G.I Joe na podstawie komiksu to rzeczywiście bardzo dobra rozrywka. Uśmialiśmy się po pachy i zakończenie bardzo dobre oraz te furtki ;)
Walki na poziomie - gadżety iście Bondowskie - a Commander i Destro <-- normalnie jak Darth Wader hyhyhyhy ;)
ściągneli trochę z Gwiezdnych wojen :)
Najlepsza polewka była ze sceny kiedy Rex każe się tytułować "Commandor".
powiało grozą...brakowało blysku pioruna za oknem :)
Nie Rex a ten doktorek/dowoda Cobry :P
Ze wszystkich "letnich" produkcji ta najbardziej mi się podobała, może właśnie przez to, że twórcy nie starali się zrobić dramatu wojennego :D
Czekam na drugą część^^