Według mnie film jest bardzo dobry w swojej kategorii. Czego wy chcecie? Prymitywnego filmu zacofanego ponad 20 lat? Kino idzie do przodu i pogudźcie się z tym.
Ja chcę filmu chociaż troszkę logicznego, a doszukanie się jakiejkolwiek logiki w fabule GI Joe to niestety zadanie nie do wykonania.
słuchaj, nie wiem skąd wy się bierzecie bo to już enty komentarz tego typu. Jak chcesz logiki to obejrzyj sobie, nie wiem, Nad Niemnem może. Zrozumcie w końcu, że ten film jest oparty na kreskówce i moim zdaniem świetnie zachowuje jej klimat bo o to właśnie chodzi, to ma być stare, dobre GIJoe mojego dzieciństwa a nie jakiś thriller polityczny Clanciego.
Nie myl logiki z obrazem ambitnym. Nikt nie oczekiwał ambitnego kina, ale żeby widz nie zgrzytał zębami na pokazie potrzebna jest spójność przyczynowo-skutkowa i właśnie logika zdarzeń. Żadnej z tych rzeczy w tymi filmie nie uświadczysz.
Przy wielu tego rodzaju produkcjach potrafie się świetnie bawić i nie mam zbyt dużych wymagań [choćby transformers], to jednak ten film woła o pomste do nieba - ledwo wytrzymałem do końca..Beznadziejna i mało wciągająca fabuła - oglądając ten film miałem wrażenie że scenariusz pisał jakiś gimnazjalista.Drewniane aktorstwo na żenującym poziomie
Ten film jest tak zły, że aż dobry :) Oczekiwałem czegoś totalnie pozbawionego realizmu i kipiącego akcją. Otrzymałem to w 100%. Nie da się ukryć, od filmu wieje sztampą i głupizną na długość boiska futbolowego, ale na miłość boską to nie ta kategoria filmów od której należy realizmu wymagać. Ogólnie bawiłem się świetnie. 8/10, w swojej kategorii naprawdę dobre filmidło.
Film jest niezły, ale nawet jeśli coś się opiera na starej kreskówce to trzeba zachować odrobinę logiki. Szczególnie w filmie który pokazuje niesamowitą technikę, a teksty operują technicznymi i naukowymi zwrotami, a tu w jednej z ostatnich scen podwodna baza jest niszczona opadającym lodem !? .... Lód pływa.... Dlatego z 7 moja ocena zeszła na 5.
Prymitywny to jest właśnie ten film, stworzony dla upośledzonych umysłowo aby się nie musieli zbytnio natrudzić. Szkoda Sienny Miller, sięgnęła warsztatowo poziomu Megan Fox, czyli dna lub spoooro niżej
zgadzam sie ten film to najwieksze dno jakie widziqalem od paru lat, rozrywka dla niedorozwinietych 10 letnich dzieci po porstu masakra. kenexgro powiem ci ze sie pogodzilem juz ze robia wlasnie takie totalne szity i "ludziom" sie to podoba heh przed 20 laty robili filmy typu szklana pulapka i speed i to byly filmy akcji a nie to gowno za 2 grosze - efekty specjalne pasują tu nazwą są "specjalne " jak niektore dzieci...