PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451059}

G.I. Joe: Czas Kobry

G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009
6,2 51 tys. ocen
6,2 10 1 50912
4,2 20 krytyków
G.I. Joe: Czas Kobry
powrót do forum filmu G.I. Joe: Czas Kobry

10/10 za sentyment z dzieciństwa do figurkowych bohaterów ;-) Sam film nafaszerowany efektami ogląda się sympatycznie, wiadomo... sama abstrakcja ale co tam. Pewnie takie było założenie twórców.

ocenił(a) film na 3
argail_filmaniak

Założenie twórców było takie, że choćby niewiadomo jakie gówno się nakręci, zawsze znajdzie się banda debili, którzy uznają to za dobry film.

CypherR

Zamknij japę. Nie pisz na wszystkie tematy w których założyciele oceniają film wyżej niż na 7/10.

ocenił(a) film na 3
bisban

Wiesz, tak jakby, masz gówno do powiedzenia w sprawie mojego pisania. Poza tym napisałem tylko w dwóch tematach, bo akurat zajrzałem na stronę tego filmu.

CypherR

Ależ czemu w dwóch? Nie można było w jednym napisać i wyrażając się jakoś o fanach tego filmu nie nazywająć ich "debilami" ? fu

ocenił(a) film na 3
bisban

Jadę ten film, bo jego grupą docelową nie powinny być 9 letnie dzieci, z tego co się orientuję, większość fanów bajki/komiksów/figurek(ja), ma już ponad 20 lat, więc jeśli ktoś mi pisze, że ten film jest dobry, a nie jest 9-10 latkiem, to można go nazwać debilem, bo jest to określenie medyczne lekkiego niedorozwoju umysłowego.

ocenił(a) film na 3
CypherR

Nie moglem edystowąć posta. Tak poza wszystkim, nie nazwałem inkogo debilem ( napisałem, że twórcy tak myśleli, a to rożnica), w żadnym z tych dwóch ( a teraz czterech ) postów, nikogo nie obraziłem.