PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451059}

G.I. Joe: Czas Kobry

G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009
6,2 51 tys. ocen
6,2 10 1 50913
4,2 20 krytyków
G.I. Joe: Czas Kobry
powrót do forum filmu G.I. Joe: Czas Kobry

Na filmweb jako gatunek film należy do akcja, ale to błąd, bo powinno być Sci-Fi, ewentualnie bajka ;)
Tylu całkowicie nierealnych bzdur dawno nie widziałem, może więcej, nigdy nie widziałem aby film był aż tak przesadnie nierzeczywisty.
Nawet terminator (poza wątkiem ciekłego metalu) jest realny do stworzenia w przyszłości, ale to tutaj widziałem graniczy z cudem, a błędy rażące i wpieniające, gra aktorska na słabym poziomie, a sama fabuła filmu bzdurna.
Większość filmu stworzył komputer:
Kombinezon maskujący buahahahaha
Nanoroboty zżerające wszystko buahahahaha
Nanoroboty niszczący ból, i poczucie winy buahahahaha
Humvee, jego broń, czy też po wypadku niszczącym prawie doszczętnie samochód, pasażerowie wychodzą bez szwanku? buahahahaha
Skafandry J.I. Joe? A raczej ich możliwości? buahahahaha
Dźwięki walk buahahahaha
Jazda laseczki na motocyklu, zawłaszcza utrzymanie się na drodze, po uderzeniu samochodem w tyle koło buahahaha
Wbijanie igieł w mózg martwego kolesia i pozyskiwanie danych buahahahaha
Nieśmiertelni J.I. Joe buahahahaha
Ogólnie film 3/10 to jest połączenie Rambo, Terminatora, Trasformers, Kroniki Riddicka, Szybcy i wściekli, Batman, oraz w końcu Iron Man
Dla mnie osobiście to bajka, bajka, bajka, i jeszcze raz bajka.

baraqs

Czekamy na twoją produkcję z niecierpliwością, i jak już coś nakręcisz, to z chęcią obejrzymy, a do tego czasu powstrzymaj swoje głupie oceny, bo 3/10 to dla filmu Miś Colargol

ocenił(a) film na 5
tetsuo_2

no ja bym nie obrazal Misia Colargola ... tamto to bajka i to nie byle jaka, tutaj z gi joe mamy doczynienia z grubym przegieciem, idealna rozrywka dla dzieci w wieku 10-17 lat