PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451059}

G.I. Joe: Czas Kobry

G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009
6,2 51 tys. ocen
6,2 10 1 50913
4,2 20 krytyków
G.I. Joe: Czas Kobry
powrót do forum filmu G.I. Joe: Czas Kobry

piątek, 21.10.2011, 20:35

SolarisUrbino

Kiedyś bardzo mi się podobał. Myślę, że obejrzę.

SolarisUrbino

teraz już o 20 bo nie ma Wszyscy Kochają Romana :)

ocenił(a) film na 5
SolarisUrbino

Po co to piszesz?!?!? Przecież ludzie wymyślili coś takiego jak Program TV.

ocenił(a) film na 1
SolarisUrbino

Nie oglądajcie tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
SolarisUrbino

1 słowo: T R A G E D I A !!!

ocenił(a) film na 1
SolarisUrbino

Muszę zrobić rewizję podium dla najdurniejszego filmu wszech czasów. GI JOE awansował na I miejsce. W życiu większego gówna nie widziałem. 3 słowa: TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
greenking

Przesadzacie i tyle
Ja dałem 8/10
Bardzo Dobry film lepszy od gównianego Matrixa

ocenił(a) film na 1
giovanni50

Tak oceniłby "Księcia" Macchiavellego przedszkolak na etapie serii "Poczytaj mi mamo".

ocenił(a) film na 6
miro2103

film jest ekstra, czego się czepiacie ?? Ten film nie ma nieść jakiegoś przesłanie czy innych pierdól tylko dawać rozrywkę, a to zapewnia w 100% scena w nanokombinezonach niezapomniana po prostu ;D
A co do tvn do dzięki za cynk filmik już nagrany na dekoder :D

ocenił(a) film na 1
Shanks1337

W sumie po namyśle stwierdzam, że wszyscy po trochu mamy rację. Każdemu może nie podobać się powyższe "dzieło" a tym bardziej skądinąd świetna seria Matrix. Jak to stwierdził kiedyś jakiś rzymski filozof - gusta nie podlegają krytyce, więc się z nimi z definicji nie dyskutuje. W przeciwnym razie grozi nam przepełnienie serwerów i awaria Filmwebu, a tego chyba nikt z nas nie chce. :-)

ocenił(a) film na 9
giovanni50

Kino rozrywkowe w czystej postaci. Jak ktoś szuka głębokich myśli i idealnych efektów to niech sobie daruje tą pozycję. Jest akcja, są efekty specjalne, dużo strzelania. Mnie się podobało i to jest moja subiektywna opinia.

robert_sadowicz

Dodajmy fatalne efekty specjalne, poza tym film słabiutko wyreżyserowany, marne zdjęcia, film o żenująco niskim poziomie gry aktorskiej (o ile w ogóle ona była... gdziekolwiek...) zawierający masę gównianych dialogów. No i oczywiście fabuła pożal się Boże. Marne 3/10 bo widziałem gorsze filmy.