Muszę zrobić rewizję podium dla najdurniejszego filmu wszech czasów. GI JOE awansował na I miejsce. W życiu większego gówna nie widziałem. 3 słowa: TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przesadzacie i tyle
Ja dałem 8/10
Bardzo Dobry film lepszy od gównianego Matrixa
Tak oceniłby "Księcia" Macchiavellego przedszkolak na etapie serii "Poczytaj mi mamo".
film jest ekstra, czego się czepiacie ?? Ten film nie ma nieść jakiegoś przesłanie czy innych pierdól tylko dawać rozrywkę, a to zapewnia w 100% scena w nanokombinezonach niezapomniana po prostu ;D
A co do tvn do dzięki za cynk filmik już nagrany na dekoder :D
W sumie po namyśle stwierdzam, że wszyscy po trochu mamy rację. Każdemu może nie podobać się powyższe "dzieło" a tym bardziej skądinąd świetna seria Matrix. Jak to stwierdził kiedyś jakiś rzymski filozof - gusta nie podlegają krytyce, więc się z nimi z definicji nie dyskutuje. W przeciwnym razie grozi nam przepełnienie serwerów i awaria Filmwebu, a tego chyba nikt z nas nie chce. :-)
Kino rozrywkowe w czystej postaci. Jak ktoś szuka głębokich myśli i idealnych efektów to niech sobie daruje tą pozycję. Jest akcja, są efekty specjalne, dużo strzelania. Mnie się podobało i to jest moja subiektywna opinia.