Ten film nie był jakiś specjalny.
Jak na rok 2009 troszke mnie zaskoczył ze swą grafiką kopurerową i efektami :P
Grafika do kitu ... taka sobie jak z 2002r.
Efekty specjalne nawet nawet . . .
Ale ogólnie film niezły tylko brakuje mu jeszcze czegoś ( lepszej grafiki )
jak w Transformersach 2 z tego samego roku. dałem 6/10
Pozdrawiam!
Co się tak wszyscy uczepili tych efektów ?
stoją na bardzo przyzwoitym poziomie
jakby nie było fabuła trochę zbyt przewidywalna.
Nie! Efekty są marne. Zbyt widoczne dla oka, żeby na nie nie ponarzekać. Film dosyć słaby ledwo wychylajacy ponad 6. (dla mnie 6,10) Czuć że to prequel dla nastepnych części. I jeszcze coś : Adewale Akkinnouye-Agbaje jako pierwszy w napisach końcowych (jednych i drugich). Nie uważam żeby zagrał główna rolę a wy?
Powiem tak, o gustach się nie dyskutuje. Osobiście fajnie mi się ten film oglądało. A co do napisów końcowych to fakt, nie była to główna postać, ale nie zwróciłem uwagi, być może aktorzy są wymienieni alfabetycznie ( co byłoby trochę dziwne). Widać zresztą, że główny wątek( nie wiem jak inaczej to nazwać, jeśli źle to ująłem to przepraszam) filmu rozgrywa się pomiędzy Channing Tatum, Sienna Miller.
Warto zobaczyć ten film? Jeśli film na poziomie ,,Mumia'', ,,Mumia 2'' to obejrzę.
hmmm, powiem tak, jak obejrzałem w ciągu tygodnia 2 razy, to za drugim razem bardziej gryzły mnie efekty, ale nawet fajnie mi się ogląda, nie ważne czy drugi, czy trzeci raz.
Jak lubisz filmy o podobnym klimacie to warto.
kurcze ciężko porównać, jak nie obejrzysz to się nie dowiesz, jak bardzo lubisz filmy akcji to Ci się spodoba (bo coś się dzieje praktycznie non stop, nieraz akcja trochę zwolni ale nieznacznie, trochę śmiechu dzięki Ripcordowi) i nie będą Ci aż tak przeszkadzały niedociągnięcia.