Pytanie do tych,którzy oglądali film.Warto iść na to do kina czy nie?? Spodziewam się lekkiego kina akcji z przymróżeniem oka i trochę humoru.Jest to na dobrym w miarę poziomoie czy nie zawracać sobie głowy?
Dużo lepsze niż Bayformers 2, a nawet 1. Polecam. Humor na poziomie kina akcji z lat 80. W scenach walki można się połapać kto, kogo i czym uderzył. Aktorsko też stoi nie najgorzej.
Śmiało! :)
Byłem dzisiaj z dziewczyną i ona bardziej zachwycona niż ja :D Fantazja twórców momentami trochę ponosiła ale aż miło się na to patrzyło :)
Od początku do końca filmu akcja za akcją, wszystko rozkręcało się błyskawicznie bez zbędnych scen. Nie obejrzałem się a już był koniec filmu :) To dobry znak. Scena ze zwiastuna powala na dużym ekranie tak jak i kilka innych scen. Efektów masa! Na takie filmy aż warto chodzić do kina, nie żałuje się chociaż wydania 15zł :)
Moja ocena 8/10 ;)
Zdaniem moim i moich znajomych, z którymi byłam na tym w kinie, ten film po raz pierwszy trzeba obejrzeć w kinie. Te wszystkie efekty specjalne wyglądają fantastycznie na dużym ekranie. Ja się nie zawiodłam, bo takiego filmu oczekiwałam.
Moja ocena 8/10
polecam
bardzo dobra rola Saïd Taghmaoui,a takze mlo popatrzec na Sienne Miller, ktora w roli Baroness spisala sie super, a takze sexi :) Jest mila alternatywa dla fanow megan fox. Bo Miller nie jest tak glupia ^^
JESTEM KOBIETĄ I SZCZERZE ODPOWIEM... WARTO. W POŁOWIE TROCHĘ PRZYNUDZAŁO, BO PEWNĄ SCENĘ ZROBILI ZBYT DŁUGĄ, ALE I TAK FILM MI SIĘ PODOBAŁ. AKTORZY - MNIAM, EFEKTY - SUPER, OCZYWIŚCIE ZAKOŃCZENIE WSKAZUJE, ŻE BĘDZIE CZĘŚĆ DRUGA, NO I HUMOR... LUDZIE WIELOKROTNIE BRECHTALI Z MURZYNKA ;) POLECAM.