PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451059}

G.I. Joe: Czas Kobry

G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009
6,2 51 tys. ocen
6,2 10 1 50912
4,2 20 krytyków
G.I. Joe: Czas Kobry
powrót do forum filmu G.I. Joe: Czas Kobry

W takich filmach nie powinno zwracać się uwagi na jakieś tam nie realności. Bo wg mnie film bardzo fajny i mi się ogólnie bardzo podobał, fajnie się go oglądało. Za film dałem 9/10

ocenił(a) film na 9
Motyl1717

niestety wiara mysli że to ma być SF, a to jest Akcja i tak też w filmie jest, przyjemnie się go oglada, niezłe efekty, kto lubi takie filmy będize zadowolony :)

ocenił(a) film na 4
Motyl1717

mi sie podobalo wszystko, tylko nie koncowka

ocenił(a) film na 2
szmylc3

Ten film to jedna wielka zadyma:) kino akcji w którym efekty nie najwyższych lotów przysłoniły fabule aktorstwo ...dosłownie wszystko:)
Ogólnie nie polecam

Motyl1717

Tylko wyjaśnij to maniakom dramatów.

użytkownik usunięty
Motyl1717

nie masz pojęcia czym jest S-F

ocenił(a) film na 4

ech....takich filmów nie oceniam pod względem realności bo wiadomo że to nie ma sensu....takie filmy służą rozrywce ale ten film jest banalny do granic możliwości. Niestety postawiono w nim na szybką akcję i efekty specjalne przez co fabuła i gra aktorska stanowią tam marne tło...ogólnie oglądałem ten film i w ogóle mnie nie wciągnął....ogólnie można obejrzeć ale tylko jak nie macie nic innego ciekawego do roboty:)

ocenił(a) film na 2
Motyl1717

Rzeczywście, argument o nierealności w przypadku filmów s-f jest śmieszny. Ma to być film akcji więc można wybaczyć banalną, przewidywalną fabułę (chociaż tu banał osiągnął szczyty). Ale nic nie wyjaśni scenografii i kostiumów gorszych niż w filmikach command & conquer, dramatycznego aktorstwa, poczucia humoru i żartów takich, że chowa się twarz z zażenowaia i patosu, który wywołuje odruch wymiotny.

Trzeba jednak przyznać, że parę lat temu za młodu z chęcią bym go obejrzał więc takie filmy też są potrzebne.