PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451059}

G.I. Joe: Czas Kobry

G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009
6,2 51 tys. ocen
6,2 10 1 50912
4,2 20 krytyków
G.I. Joe: Czas Kobry
powrót do forum filmu G.I. Joe: Czas Kobry

Byłem wczoraj na przeglądzie i się zawiodłem na maks. Fabuła dla 12-latków, liniowa aż do bólu, efekty też nie pierwszych lotów (najlepsze jest scena pościgu ulicami Paryża), gra aktorska do chrzanu (jak Denis Quaid mógł zagrać w takim filmie), muzyka ledwie słyszalna, ale nawet nieźle daje. Jednym słowem ten film to syf, o wiele bardziej podobała mi się bajka :)

marioadas

jak to "niespodziewanie" słaby ;) wystarczyło zobaczyć dłuższy zwiastun w kinie żeby sie przekonac że to będzie mega chała na miarę Batmat&Robin ;) juz po tych fotach widac że film dla przedszkolaków :)

marioadas

A c to jest "bajka" czy może Ci chodziło o film animowany??

pierestrojka

akurat animowany sprzed 15 lat jest niebo lepszy niż to co leci teraz w kinach...

marioadas

może i głupi jest ten film ale bez przesady jeszcze nie oglądnęliście a już narzekacie czy innymi słowy spisujecie film na porażkę...może i nie odniesie sukcesów ale drodzy cenieni krytycy poczekajcie ze swoimi negatywnymi i jakże na pewno trafnymi uwagami...do oglądnięcia filmu... chociaż pewnie nie oglądnięcie filmu to na pewno nie powstrzyma was od tej waszej cennej krytyki to chociaż poczekajcie aż wejdzie na ekrany...wtedy można pisać o wszystkim i o niczym tak jak to robicie teraz chociaż nie macie bladego pojęcia o czym jest ten film

pitrek8

uwierz, po kilku ujęciach, sposobie zmontowania, wykadrowania, sposobie urządzenia efektów specjalnej troski i kilku dialogach -można naprawdę sporo się dowiedzieć z trailera. bardzo chce się pomylić i miec chęć z tego obrazu, ale jak widzę ujęcia i efekty jak z Batman & Robin czy Daredevila to mi żal.