PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451059}

G.I. Joe: Czas Kobry

G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009
6,2 51 tys. ocen
6,2 10 1 50912
4,2 20 krytyków
G.I. Joe: Czas Kobry
powrót do forum filmu G.I. Joe: Czas Kobry

Na Rotten Tomatoes ma same pozytywy!

za krótki ;) ;) ;)

użytkownik usunięty
kamagit

Aż 4 recenzje i wszystkie pozytywne, bo te pierwsze recenzje to recenzje "sponsorowane". Zauważ, że żadna z nich nie była pisana przez tzw. "top krytyka".

ocenił(a) film na 6

Sorki, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby JimmyO z JoBlo pisał "sponsorowaną" recenzję.

ocenił(a) film na 3
ALIEN_K

zadziwiją mnie te recenzje!!!:O

ocenił(a) film na 5
Mr_MarQx

Pierwsza Mumia i Deep Rising nie były złe, może Sommers po średnim Van Helsingu przypomniał sobie jak robić lekkostrawną dla widza rozrywkę

kamagit

Na Rottentomatoes ma aż 88% pozytywnych recenzji! To chyba o czymś światczy! Podobno efekty są świetne... Po zwiastunie myślałem że będzie to kolejna klapa a tu prosze ;) miłe zaskoczenie ;)

ocenił(a) film na 5
kamagit

ludzie czym wy sie podniecacie 6 recenzji na krzyz i co z tego?? zobaczymy jak bedzie 150-200 recenzji i nie zdziwie sie jak bedzie max 50%

ocenił(a) film na 7
Sammy_Jankis

Sammy ja myślę,że będzie 73 %. Efekty podobno mega podrasowanw porównaniu do zwiastunów.I nie wspominajcie o sponsorowanych reckach.Czytałem juz ponad 10 i tylko jedna była zła.Na RT jest teraz 7 do 1

użytkownik usunięty
kamagit

czyżby kolejne wakacyjne mega gówno??? Wszystko na to wskazuje

ocenił(a) film na 7

Mega gówno? Widać ,że pojęcia nie masz o tym biznesie.

ocenił(a) film na 7
Wojtek_dpo

Na rottentomatoes jest kolejna pozytywna recka.Tym razem IGN.Fajnie napisana.Recenzent pisze o tym,że tak złej prasy i reklamy nie miał zaden film w tym roku.Mimo ,to warto iść do kina...

ocenił(a) film na 5
Wojtek_dpo

max 50% dalej trzymam się tego zdania;p dzisiaj dam swoją ocene

użytkownik usunięty
lord_plesniowor

39%

Reviews Counted: 61
Fresh: 24
Rotten:37
Average Rating: 4.7/10

stan na 22:36

ocenił(a) film na 3