pewnie zauważyliście że w filmie było dużo furtek które pozwolą na zrobienie równie widowiskowej części 2.
- zobaczcie co jest na ekranie monitorów w bunkrze do którego wchodzi Rex
- zobaczcie gdzie wpada biały ninja
- no i scena finałowa
Finałowa scena jak najbardziej zapowiada drugą część - najlepsza zresztą z calego filmu:)
Biały ninja wpada do...wody?
A z tym ekranem monitorów to poproszę o podpowiedź bo chyba wtedy sięgałam po colę ;)
ale jaka to była woda:), to ma znaczenie:) co do scen na monitorach z bunkra to nie będę odbierał dobrej zabawy tym co nie widzieli.
A mógłbyś napisać więcej o wodzie i tych monitorach? (np. na priva co by nie spoilerować innym)
Bo prawdę powiedziawszy tak wciągnął mnie ten film, że wypatrzyłem tych szczegółów :D
ja też nie zwróciłem uwagi na monitor.Możesz napisac ostrzegając, że to spojler??
witam , mam prosbe moglbys mi napisac na prywacie , jakie to wątki , bo bardzo jestem ciekaw ...ja zauważyłem tylko : na monitorach wypowiedz destro , shadow wpada do lodowatej wody , ..prosze o pomoc ;d
wojtek sugerujesz że biały ninja wpadając do bardzo, bardzo zimnej wody może się zamrozić i pokaać w nastepnej części? :]
Zgadzam się jak najbardziej. Jestem więcej niż pewny że biały ninja przeżył i pojawi się w drugiej części (chociaż nie mam pojęcia o co chodzi z tą wodą ani z monitorami w bunkrze). A już scena finałowa jak najbardziej zapowiada drugą część...
No i przede wszystkim to, że Rex wraz z (zapomniałem imienia) przezyli. Moglby mi ktos tylko wyjasnic w jaki sposob uciekli? Jakos w tych kapsułach?
oni nie uciekli, ale pewnie to sie stanie na poczatku 2 czesci, "biały ninja" czlyi storm shadow pewnie zeczywiscie zamrźnie tak ja kakapitam ameryka ci co czytaja komiksy lub kiedys czytali to pewnie wiedza o co mi chopdzi albo ci co ogladali film capitan ameryka, a z tymi monitorami tez nie zauwarzyłem
Zgadzam się że motyw zamarzania w jakiś sposób wyjaśniłby powrót Storm Shadow'a. Co do Rex'a i Destro oni nie uciekli tylko zostali pojmani przez G.I.Joe. A co do monitorów w bunkrze niech ktoś w końcu powie o co biega. Ja tam widziałem tylko Destro gadającego jakieś bzdury i eksperymenty nanotechnologiczne na kolesiu...