Mysle ze bedzie bez rewelacji,ale pewnie i tak bedzie lepszy od Transformers 2.A wy jak uwazacie?
po obejrzeniu zwiastunow jakos nie sadze zeby byl lepszy od Transformersow.wg mnie bedzie to jeden z gorszych filmow tego roku.
Sadze ze bedzie podobnie slaby jak Jumper.
Po obejrzeniu zwiastunów TF2 też myślałem że będzie zajebisty,a co sie okazało to szkoda gadać,a Jumper podobał mi sie o wiele bardziej od TF2!
akurat tak się składa że jumper to najwieksza porażka blockbusterowa w ostatnim 10-leciu. Wiele sobie obiecywalem po trailerze, a tak nie wiele z tego dostałem. G.I. Joe napawa mnie delikatnym optymizmem, więc mogę zawieść się nieco mniej niż przy jumperze. Jesli natomiast chodzi o Transformers 2, to film nie zawiodł mnie ani troche, spodziewalem się nawału efektów, nikłej fabuły, i paru niewysublimowanych gagów, i wszystko to dostałem z nadmiarem, więc gitara. Wszystko zależy od nastawienia. A powracając do G.I. Joe to wątpię aby film zyskał sławę i pięniądze, Mumia Sommersa była do kitu pod każdym prawie względem, a pamiętam, że ogladając trailer na Vhs-sie, zrobił on na mnie wrażenie tak ogromne, że miało to się nijak do wrażen po obejrzeniu filmu, podobną klapę tamtych czasów miał tylko "czlowiek-widmo" Verhoevena. Ok proroctwa odrzućmy i zaczekajmy z osądem, maybe will be fine.