PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451059}

G.I. Joe: Czas Kobry

G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009
6,2 51 tys. ocen
6,2 10 1 50912
4,2 20 krytyków
G.I. Joe: Czas Kobry
powrót do forum filmu G.I. Joe: Czas Kobry

wypowiadają sie pacany co szukają w kinie akcji mądrości i ambitnego scenariusza. Czego się spodziewacie!? chcecie obejrzeć ambitny film to oglądajcie gnioty almodovawra, ja przychodząc po pracy włączam taki film i spodziewam się mucki przy której się zrelaksuje popijając schłodzone piwko :) G.I. JOE w swoim gatunku jest wyrąbisty i tego oczekuje oglądając taki film, więc spadara. I jeszcze jedno jeden pajac komentuje ten film jako bajeczke, a mumia 3 dla niego świetny film, drugi zaś pajac mówi że film debilny a na kill billa daje 10/10 więc zastanówcie się bo to dopiero jest "debilne"

Gregstorm

Zgodzę się z tobą że film jest wyrąbisty w swoim gatunku. Mnie również przypadł do gustu.

ocenił(a) film na 8
Gregstorm

Ja też popieram twoją wypowiedź. TO JEST FILM AKCJI! Tego się spodziewałem oglądając zwiastun i to otrzymałem. Nie spodziewałem się ambitnej fabuły ani jakiegoś głębszego przesłania, dlatego się na tym filmie nie zawiodłem - w przeciewieństwie do tych wielkich "krytyków"! Obejrzą film akcji i na siłę chcieliby z niego zrobić dramat obyczajowy oparty na faktach...ŻAŁOSNE!!!

ocenił(a) film na 7
flex86

Momentami był cąłkiem dobry ale zabrakło torchę polotu jak przy transformersach. nie mniej efekty 1 klasa i zapewne bedzie kontynuacja po ktorej oczekuje jednak troche wiecej.