A Denzel Washington to kogo tam będzie grał? Bo nie wygląda mi na to by miał być jakimś zwykłym pomywaczem. Pachnie to kolejnym wykrywaniem historii. Tak, dokładnie jest wypaczanie historii ponieważ obejrzą to miliony z których większość o historii nie ma pojęcia i przyswoją sobie że któryś cesarz rzymski był czarny. To tylko przykład nie wiem kogo on zagra. Lewactwo niszczy film i Hollywood. Ta ciężka choroba jest jak trąd i gangrena.
Czarny handlarz niewolników w tamtym czasie, to trochę taka petarda na sterydach. Coś jak czarny kowboj, czy Yeti - każdy o nich słyszał, ale nikt nie widział.
Akurat w cesarstwie rzymskim było sporo czarnoskórych. W IV wieku Kolchoda czyli dzisiejsza Gruzja była nazywana drugą Etiopią że względu na ilość czarnoskórych. Twój ból dupska to po prostu wyraz ignorancji.
typowe prawactwo, żadna siła ich ich nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe
Prawactwo jest bardzo wyczulone na punkcie swojej niskiej inteligencji, cóż zrobić skoro nie radzą sobie choćby z butelkami z zakrętką xD
jak zawsze mocne argumenty lewaczka na pierwotny temat haha jacy wy jesteście przewidywalni, jak woda w kiblu
Prawactwo jest jak coś innego w kiblu, a normalni ludzie są jak czysta woda, bardzo trafne porównanie
Skoro twoje skojarzenia krążą cały czas wokół pieczenia i toalety, to ja bym poszedł do lekarza... serio. Problemów zdrowotnych nie porusza się publicznie, bleh
bleh to ja mam od twojego avatara, a zmieniasz temat i masz gówno do powiedzenia jak zawsze, taki jesteś niby normalny i szczęśliwy a plujesz jadem w necie, widać po twojej wykrzywionej mordzie, śnij dalej, że ktoś cie lubi i twoje zdanie ma znaczenie xD
Ten moment kiedy wiesz że prawactwo nie ma nic więcej do powiedzenia więc jedzie po wyglądzie :) mnie to serio nie rusza, wy inaczej nie umiecie rozmawiać
Projekcja (od łac. proicere – „wyrzucać przed siebie”) – mechanizm obronny polegający na przypisywaniu innym własnych niepożądanych uczuć[1], poglądów, zachowań lub cech najczęściej negatywnych
To że masz słownik to plus, ale popracuj jeszcze nad czytaniem ze zrozumieniem. Jest taka książeczka która nazywa się Elementarz i możesz od niej zacząć
Odgrywanie roli ofiary (znane również jako gra ofiary, karta ofiary lub samowiktymizacja) to tworzenie lub wyolbrzymianie roli ofiary z różnych powodów, takich jak usprawiedliwianie znęcania się nad innymi, manipulowanie innymi, strategia radzenia sobie, poszukiwanie uwagi lub rozpraszanie odpowiedzialności.
Ja też umiem kopiować hasła z internetu ... Do garnka wlej około 2 l wody, włóż mięso, bulion warzywny i gotuj wywar. Obierz warzywa, ziemniaki, pietruszkę, marchew, seler pokrój w kostkę, a ogórki zetrzyj na dużych oczkach na tarce. Kiedy wywar będzie gotowy, dodaj ziemniaki, pietruszkę, marchewkę, seler i gotuj do miękkości ziemniaków.
oczywiście, tylko ty dodajesz jakieś śmieci, jedynie o Szekspirze ludzkim głosem przemówiłeś, jak ktoś jest debiilem to nie wie o tym, tylko innym jest ciężko xD serio, już samo wykłócanie z internetowym nickiem jest objawem ciężkiego niedoj.bania xD
To co napisałem powyżej na temat inteligencji prawactwa pozostawiam po prostu do przemyślenia, nie będę się powtarzał
Czasami trzeba się zniżyć do czyjegoś poziomu, jakoś trzeba że wszystkimi egzystować