PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837508}
6,1 54 tys. ocen
6,1 10 1 53946
5,0 65 krytyków
Gladiator II
powrót do forum filmu Gladiator II

A Denzel Washington to kogo tam będzie grał? Bo nie wygląda mi na to by miał być jakimś zwykłym pomywaczem. Pachnie to kolejnym wykrywaniem historii. Tak, dokładnie jest wypaczanie historii ponieważ obejrzą to miliony z których większość o historii nie ma pojęcia i przyswoją sobie że któryś cesarz rzymski był czarny. To tylko przykład nie wiem kogo on zagra. Lewactwo niszczy film i Hollywood. Ta ciężka choroba jest jak trąd i gangrena.

ocenił(a) film na 7
d851mariusz

Zagra handlarza niewolników.

ocenił(a) film na 3
Fabiosek

Chyba jednak cesarza

ocenił(a) film na 6
Stokrotka530

Cesarza Karakalle zagra Jospeh Quinn.

Stokrotka530

Na szczęście wszystko jest świetnie zaplanowane i nikt nie będzie pisał historii na nowo

ocenił(a) film na 5
Fabiosek

Czarny handlarz niewolników w tamtym czasie, to trochę taka petarda na sterydach. Coś jak czarny kowboj, czy Yeti - każdy o nich słyszał, ale nikt nie widział.

ocenił(a) film na 4
Swir

Makrynus nie był handlarzem niewolników. ale cesarzem. I naprawdę był czarny.

ocenił(a) film na 6
darek210

Gówno prawda, urodził sie w Afryce ale byl biały ignorancie

d851mariusz

woke na pełnej xD

maximus_

Czyli dobrze.

ocenił(a) film na 7
maximus_

Jakie znowu Woke

ocenił(a) film na 10
d851mariusz

Akurat w cesarstwie rzymskim było sporo czarnoskórych. W IV wieku Kolchoda czyli dzisiejsza Gruzja była nazywana drugą Etiopią że względu na ilość czarnoskórych. Twój ból dupska to po prostu wyraz ignorancji.

sofronzatijew

Co ty za ciężkie bzdury wypisujesz...

sofronzatijew

Ty serio z tą ignorancją? Głowa boli od tego co nasmarowałeś.

Straznik_Galaktyki

typowe lewactwo, dla nich 2+2 = 5

ocenił(a) film na 2
maximus_

typowe prawactwo, żadna siła ich ich nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe

Norblin

no czarne jest czarne, jak w filmie, racja synek xD

ocenił(a) film na 2
maximus_

Najpierw trzeba mieć jakieś zalążki mózgu żeby rozumieć nawiązanie

Norblin

typowy lewaczek, już obrażanie hehe

ocenił(a) film na 2
maximus_

Prawactwo jest bardzo wyczulone na punkcie swojej niskiej inteligencji, cóż zrobić skoro nie radzą sobie choćby z butelkami z zakrętką xD

Norblin

jak zawsze mocne argumenty lewaczka na pierwotny temat haha jacy wy jesteście przewidywalni, jak woda w kiblu

ocenił(a) film na 2
maximus_

Prawactwo jest jak coś innego w kiblu, a normalni ludzie są jak czysta woda, bardzo trafne porównanie

Norblin

ale zapiekło, nieźle ci odjebało, od tego jadu ci resztka włosów wypadnie xD

ocenił(a) film na 2
maximus_

Skoro twoje skojarzenia krążą cały czas wokół pieczenia i toalety, to ja bym poszedł do lekarza... serio. Problemów zdrowotnych nie porusza się publicznie, bleh

Norblin

bleh to ja mam od twojego avatara, a zmieniasz temat i masz gówno do powiedzenia jak zawsze, taki jesteś niby normalny i szczęśliwy a plujesz jadem w necie, widać po twojej wykrzywionej mordzie, śnij dalej, że ktoś cie lubi i twoje zdanie ma znaczenie xD

ocenił(a) film na 2
maximus_

Ten moment kiedy wiesz że prawactwo nie ma nic więcej do powiedzenia więc jedzie po wyglądzie :) mnie to serio nie rusza, wy inaczej nie umiecie rozmawiać

Norblin

" nie ma nic więcej do powiedzenia więc jedzie po wyglądzie " - no jak już piszesz o gównie...

ocenił(a) film na 2
maximus_

Prawactwo samo się określa jako brunatna fala i to z dumą xD xD xD

Norblin

Projekcja (od łac. proicere – „wyrzucać przed siebie”) – mechanizm obronny polegający na przypisywaniu innym własnych niepożądanych uczuć[1], poglądów, zachowań lub cech najczęściej negatywnych

ocenił(a) film na 2
maximus_

To że masz słownik to plus, ale popracuj jeszcze nad czytaniem ze zrozumieniem. Jest taka książeczka która nazywa się Elementarz i możesz od niej zacząć

Norblin

zaorany i upokorzony xD płaku płaku

ocenił(a) film na 2
maximus_

Tak wiem, też mi ciebie trochę żal... Ale tylko trochę

Norblin

mózg lewaczka pracował na najwyższych obrotach iiii wymyślił elementarz i żal xD

ocenił(a) film na 2
maximus_

Od czegoś trzeba zacząć, przecież nie zaproponuję ci od razu Szekspira

Norblin

może trzeba było, ale wolałeś gówno

ocenił(a) film na 2
maximus_

Nie, ja tego nie wolę. Gdyby to ode mnie zależało, w ogóle by tego nie było.

Norblin

Odgrywanie roli ofiary (znane również jako gra ofiary, karta ofiary lub samowiktymizacja) to tworzenie lub wyolbrzymianie roli ofiary z różnych powodów, takich jak usprawiedliwianie znęcania się nad innymi, manipulowanie innymi, strategia radzenia sobie, poszukiwanie uwagi lub rozpraszanie odpowiedzialności.

ocenił(a) film na 2
maximus_

Hmm brzmi znajomo, to autodiagnoza?

Norblin

czytać ze zrozumieniem też nie umiesz

ocenił(a) film na 2
maximus_

Ja też umiem kopiować hasła z internetu ... Do garnka wlej około 2 l wody, włóż mięso, bulion warzywny i gotuj wywar. Obierz warzywa, ziemniaki, pietruszkę, marchew, seler pokrój w kostkę, a ogórki zetrzyj na dużych oczkach na tarce. Kiedy wywar będzie gotowy, dodaj ziemniaki, pietruszkę, marchewkę, seler i gotuj do miękkości ziemniaków.

Norblin

oczywiście, tylko ty dodajesz jakieś śmieci, jedynie o Szekspirze ludzkim głosem przemówiłeś, jak ktoś jest debiilem to nie wie o tym, tylko innym jest ciężko xD serio, już samo wykłócanie z internetowym nickiem jest objawem ciężkiego niedoj.bania xD

ocenił(a) film na 2
maximus_

Tak, rozmowa z prawackim trollem generalnie nie ma sensu

Norblin

nie ma sensu, bo wielki intelekt lewacki nie potrafi odbić prostej tezy powyżej? xD

ocenił(a) film na 2
maximus_

To co napisałem powyżej na temat inteligencji prawactwa pozostawiam po prostu do przemyślenia, nie będę się powtarzał

Norblin

Przecież swoją inteligencję już właśnie udowodniłeś xD

ocenił(a) film na 2
maximus_

Dziękuję, każdy komplement przyjmuję

Norblin

od prawactwa? sam sobie zaprzeczasz xD gorzej od dziecka

ocenił(a) film na 2
maximus_

Czasami trzeba się zniżyć do czyjegoś poziomu, jakoś trzeba że wszystkimi egzystować

Norblin

albo sprzedać swoje poglądy za jeden komplement jak dziwkaa

ocenił(a) film na 6
Norblin

Odklejony lewaku zanilcz i zwiń się do swojej alternatywnej rzeczywistości.

ocenił(a) film na 2
riddick1981

Rozkazuj sobie swojej babci w kuchni