PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=778}

Go

1999
7,0 3,6 tys. ocen
7,0 10 1 3639
7,0 3 krytyków
Go
powrót do forum filmu Go

juz pol godziny czekam, wiecej niech jeszcze tych cholernych reklam daja

Happily_ever_after

Byłem bardzo ciekaw tego filmu, ale teraz przez ten piep**ony boks nie wiem nawet czy polsat go wyemituje. Po cholere te eurosporty jak i tak zawalają tym mordobiciem ramówkę polsatu?
Poczekamy, zobaczymy...

Murdoc

Godzina 01:05-nadal mam nadzieję,że puszczą ten film.A czekałem na niego cały tydzień:/

Dawid20

Nooooo zaczyna się.Wreszcie:D życzę wszystkim miłego ogladania!

Dawid20

I nie wiedziałam... :(

zwijezda

*widziałam :P

ocenił(a) film na 5
zwijezda

hehehe... też miałem go oglądać ale poszedłem spać... mój brat (który oglądał boks) budzi mnie gdzieś koło pierwszej, że mam film... ja mocno zaspany dosyć mocno go zwyzywałem... cholerny polsat:P

swirOFF

A ja wróciłam przed pierwszą do domu... gdybym wiedziała, że on się dopiero wtedy zaczyna, to bym oglądała. Bo powinien się już o tej godzinie kończyć...
Normalnie wściekła jestem po przeczytaniu tych komentarzy, że go przegapiłam :(
Cholerny Polsat :P

Happily_ever_after

Gdy widzę w programie "sport" a już "boks" w szczególności (wszędzie nie tylko w Polsacie) biorę pusta kasetę i nastawiam magnetowid na 2-3 godziny dłużej niż ma trwać (rzekomo) film i idę spać.
Gdyby jeszcze przedłużano transmisję - ale muszą nadać gadaninę ekspertów.

JotBe

ja tez nie ogladalam, pomimo podpierania powiek zapalkami nawet nie wiem kiedy zasnelam

Happily_ever_after

I ja miałam zamiar oglądać i ja czekałam- oglądając boks... Niestety, przebudziłam się w połowie filmu i nie było już sensu dalej oglądać. Maszakra:(

Happily_ever_after

no zaraz sie zaczyna i w końcu go obejrze..:D

wombatant

Dzięki za info:P Szkoda, że nie mam tego programu :/

zwijezda

Właśnie skończyłem oglądać film na AXN. Muszę przyznać, że bardzo mi się podobał. Ciekawy (choć oczywiście nie nowatorski) pomysł z pokazaniem scenariuszy kilku bohaterów powiązanych dość mocno ze sobą, gdzie jedno wiążę się z drugim, a na końcu łączy się w jedną całość.