To jest Filmweb, a nie profesjonalny portal. Tutaj ludzie zakladają pare
kont by głosować na swoich uluienców i ich filmy więc nie powinno to
dziwić.
Szkoda słów po prostu, kiedyś internet, tzn 10 lat temu to było coś innego. Wszystko było, ale przejrzyście, bez głupot i za darmo. A tu mamy dowód na to, że rozwój nie popłaca...
Nie mam pojęcia kto. Natomiast póki co jest to siedemnastu kretynów. =)
W życiu nie pojmę co kieruje takimi ludźmi. Dlatego też wyszedłem z założenia, że owszem, można brać pod uwagę ocenę filmu na tym portalu,jednak po upływie jakiś 5 lat od premiery. Wtedy może będzie to miało ręce i nogi.
Grono kretynów się powiększa - jest już ich 35.
Swoją drogą data premiery według filmweb była dosyć dawno temu, bo "10 września 2010".
Osoby odpowiedzialne za taką datę nie powinny pracować w tym serwisie.
Tak samo jest na innych portalach z filmami, jeżeli film został pokazany na jakimś festiwalu czy coś uznaje się, że miał premierę i można go oceniać.
szkoda odpowiadać, ale skoro nikt na to nie wpadł to napisze. film jest z zaszłego roku, a że w polsce bedzie dopiero miał premierę to jest to sprawa dystrybutora w polsce. ale film jest z 10 września 2010 . więc od tego czasu sporo osob go oglądało na wiele sposobów, ktoś mógł go zobaczyć poza granicami naszego kraju w kinie albo z torrentów. wiec ci co go ocenili napewno go widzieli, a kumuś tu brakło wyobraźni skoro nazywa ich głupkami
Oj ludzie, ludzie :) Ten film jest do obejrzenia online z polskimi napisami. A w kinach zdaje się że premiery nigdy nie było i już nie będzie. Bo szarańcza woli oglądać "Szybkich i wściekłych 5".
jeszcze mi powiedz ze szybcy i wsciekli 5 jest gorsze od tego chłamu nad chłamami....jestem fanem megan fox (zajebista dupa :D) ale ten film jest nie do obejrzenia
Bez obrazy, ale dla mnie chłamem nad chłamami są "Szybcy i wściekli" i "Transporter". Kwestia gustu i tyle :)
Dałem 7/10. Zdaje sobie sprawę że nie jest to żadne arcydzieło, ale ogólnie da się obejrzeć. Trochę kiczowaty, ale ta kiczowatość tworzy w tym filmie dosyć fajny bajkowy klimat. Szkoda tylko że Mickey nie jest o parę lat młodszy bo wygląda tu jak stara roztrzęsiona konserwa. Uwielbiam tego aktora ale do romansów to on się już niestety nie nadaje. Generalnie to nie polecam tego filmu fanom kina akcji gdyż fabuła jest w nim raczej spokojna, senna. Taki lekko surrealistyczny romans/thriller.