PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=856965}

Gray Man

The Gray Man
2022
5,8 37 tys. ocen
5,8 10 1 36781
4,6 30 krytyków
Gray Man
powrót do forum filmu Gray Man

Na realizację filmu wydano 200 mln dolarów. Zobaczymy czy film będzie dobry czy wydali wszystko na gaże dla aktorek i aktorów :)

ocenił(a) film na 3
brylant82

Niestety zwiastun wydaje się pokazywać, że o tylko pasek płac...

brylant82

200 mln to chory żart. Można za to zrobić masę dobrych rzeczy. Choć na film się wybiorę, jeśli będzie w kinie.

alistair80

Tylko Netflix

brylant82

"Czerwona nota" też chyba podobny budżet miała. A na ekranie bieda.

brylant82

co to za gatunek? po prostu akcyjniak?

Blodek

Tak akcyjniak dużo wybuchów będzie :) Zobaczy się napewno

ocenił(a) film na 5
brylant82

Wybuchy, pościgi. byłam w tamtym roku w Pradze, miałam okazje oglądac nagrywane sceny. Nie powiem, bo jarałam się strasznie :)). Budżet wydaje się kosmiczny, patrząc na atrapy niektórych aut, jak np. tramwaju. Jestem bardzo ciekawa ostatecznego efektu, widząc jak długo nagrywa sie jedna scenę.

monin_filmweb

na wieczór może być bijatyka , strzelanka , wybuchy i pościgi 6/10

ocenił(a) film na 3
brylant82

Cały netflix - ludzie głodują a oni wydają 200mln na dno, które można było nakręcić z mniejszą ilością efektów i mniej znanymi nazwiskami i nadal było by to tak samo kiepskie, bo przecież sam scenariusz jasno pokazywał, że nic się tu ugrać nie da :D

lortgib

Jacy ludzie głodują ? Mówisz o Azji i Afryce czy co ? Bo na pewno nie o Europie i USA. I twoim zdaniem Netflix (firma zajmująca się produkowaniem filmów) ma wysyłać pieniądze do Afryki zamiast prowadzić swoją własną działalność i produkować filmy ?

ocenił(a) film na 6
Niewierny_Tomasz

Dokładnie, to ma sie robic,tanie gówniane filmy bo ludzie głodują? To równie dobrze moze sie takie rozumowanie tyczyć innych branż,po co robic drogie samochody,róbmy tanie i byle jakie itd. Po to sie to robi bo każdy decyduje na co wydaje swoje ciężko zarobione pieniądze. Jeden kupi sobie ferrari a drugi nie co mniej zamożny wyda pieniądze na netfliksa. Licząc na to ze uda sie obejrzeć cos ciekawego, spektakularnego ,efektownego a gdyby pozbawić tych filmów jakich kolwiek logicznych pieniędzy na realizacje,jaki byłby wogole sens wykupywać subskrypcje? Gdyby pozbawic filmy wielkich budżetów nie oglądalibyśmy Tytanica,tylko film o facecie w łódce

ocenił(a) film na 6
lortgib

Jakby tak mialo być,to zamiast scen akcji,wybuchów, kraks samochodowych zobaczylibyśmy np. scenę śmierci, jak facet wjeżdża multiplą w kartony

ocenił(a) film na 8
brylant82

Tak było w Red Notice. Gdzie nawet aktorzy śmiali się z Netflixa że przepala kasę. Tu jest lepiej

ocenił(a) film na 6
brylant82

Gaża powinna być liczona osobno,wtedy naprawdę byłoby wiadomo ile wydaje się na realizacje