PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5933}
7,4 115 tys. ocen
7,4 10 1 115445
7,0 40 krytyków
Grease
powrót do forum filmu Grease

Mogłabym oglądać i oglądać... od zawsze wiedziałam, że urodziłam się za późno, i miałam żyć w czasach, w których rozgrywa się film..ehhh.. Mimo, iż niektórzy uważają, ze to jeden wielki kicz, sądzę, że film jest dobry na poprawę humoru i potrafi podnieść choć minimalnie na duchu..Kocham te piosenki, te ruchy, stroje:P

Niech_Niebo_Blizej_Bedzi

witam w klubie... ja tez urodzilam sie o wiele za pozno:P uwazam, ze dla mnie nie byloby problemem nosic "kiczowate" sukienki, czy fryzyruy dla piecioletek:P dla mnie to pasuje:P wiec pozdrawiam:P papoapa

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Daggulka_Preity

oj tak! film jest zajebisty!...
tez załuje ze nie urodzilam się w tamtych czasach, w tedy było wszystko kolorowe i szalone...
a teraz tak ponuro :)
kocham filmy z Johnem Travolta :***********

ocenił(a) film na 9
Niech_Niebo_Blizej_Bedzi

Ja mam tak samo:) moze teraz te sukienki, fryzury sa kiczowate, ale po pierwsze mi sie tam podobaja kiecki w grochy, falbany, tiulowe halki, ogromne trwałe na głowie itd., a po drugie to nasz styl XXI wieku tez kiedys dla przyszlych pokolen bedzie tandetny. poza tym meskie fryzury i ubrania a'la travolta czy george michael tez sa super. no coz czasu sie nie wroci, ale przynajmniej filmy nam jeszcze pozostaly :)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Niech_Niebo_Blizej_Bedzi

tez sie urodzilem za pozno ;] za krotki

ocenił(a) film na 9
Wojt4s

Uważam, że to nasze czasy są beznadziejne, kiedyś to było fajnie:)) szkoda że się nie urodziłam wcześniej;)

ocenił(a) film na 10
lorraine93

Film jest zaje...ty. Uwielbiam filmy z Johnem Travoltą. Fajna jest też ,,Gorączka sobotniej nocy".

ocenił(a) film na 8
gryglesik

Też chciałbym przeniść sie do ameryki w szalone lata 60-te. Wspaniała muzyka ,samochody , klimat. To musiało być coś!

ocenił(a) film na 10
Niech_Niebo_Blizej_Bedzi

Boże! To niesamowite, że istnije więcej ludzi, którzy chcieliby się przenieść w czasie! Oddałabym wszystko byleby urodzić się w...latach 40! przezyłabm wszystkie najlepsze lata!
Podnieść na duchu?:p ja to zawsze po nim ryczę i rozpaczam własnie z powyższego powodu. I że dzisiaj nie znajdzie się takiego Danny'ego.

provocation

Taaa... przyznaje się bez bicia, też chciałbym żyć w tamtych czasach:-(
Niesamowity klimat..miło,że są ludzie, którzy podobnie czują i myślą:)

Inventor

nie bojcie sie dziewczyny (i chlopaki) zapewne jeszcze retro bedzie ;D i przyznaje, ze stroje sa duzo fajniejsze niz teraz ale co do meskich ubran to teraz tez sie takie nosi...

ocenił(a) film na 8
Niech_Niebo_Blizej_Bedzi

:) Ja też uwielbiamtego typu filmu a Greae oglądam już sporo razy i za każdym razem świetnie się go ogląda :) ta muzyka , ten styl chodzenie Travolty boskie :D

Niech_Niebo_Blizej_Bedzi

Tak.... Przenieść się do Ameryki w lata 50 , 60 to jest coś ... a nie to co Polska :( Szaro , ponuro .... tam to życie było duuuuzo lepsze .....

ocenił(a) film na 10
Niech_Niebo_Blizej_Bedzi

Ja również mogłabym zyc w tamtych czasach...i nawet nosic te sukienki i fryzury...wcale by mi to nie przeszkadzalo..szkoda ze dzisiaj ludzie nie sa juz tak pozytywnie nakreceni jak kiedys :(

Zuzkaaa_

weźmy nawet sam klimat tamtych czasów...genialny.. muzyka rozrywkowa , to była rozrywkowa , a nie tylko umcyk umcyk , każdy tańczy sam -ewentualnie tzw. "taniec pocierany" parki:-(

ocenił(a) film na 10
Zuzkaaa_

A kto wam zabrania ubrać się tak jak w Grease? Widzę że dużo jest takich którzy by chcieli nosić takie ubrania wiec wystarczy się zmobilizowac i narzucic modę w kraju;)