PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5941}
6,1 51 tys. ocen
6,1 10 1 51161
6,6 31 krytyków
Gremliny rozrabiają
powrót do forum filmu Gremliny rozrabiają

Moja (8/10) wcale nie wynika z sentymentu, jakim ten film darze. To po prostu dobre, fajnie
zrobione kino rozrywkowe. A jednoczesnie swietny film swiateczny - bardziej mi sie podoba niz
np. Kevin Sam W Domu.

ocenił(a) film na 7
jasiu15

Szczerze mówiąc też się zdziwiłem tej niskiej oceny .. Pomijając sentyment to jest to całkiem dobry film, jak na lata kiedy został wyprodukowany

ocenił(a) film na 9
aqu32

Świetne kino. Bardzo dobra ocena należy się i bez jakiegokolwiek sentymentu.

ocenił(a) film na 9
anonimowy

Po "Skowycie", jedynka i dwójka "Gremlinów", to, moim zdaniem ,najlepsze filmy Joe'go. Jeden z niewielu reżyserów, którzy tak dobrze czują kino rozrywkowe. Sam się dziwię niskiej średniej, ale specjalnie się tym nie przejmuję, wiele jest na filmwebie świetnych filmów z niską średnią.

ocenił(a) film na 9
klajsterbelej

Także ja nie przejmowałbym się tutaj niską średnią.

ocenił(a) film na 7
jasiu15

Ja również dałem 8/10. Świetny film i do tego cholernie śmieszny. Po za tym pamiętam go z dzieciństwa.

ocenił(a) film na 8
jasiu15

No i ja sie dołączam z notą 8/10 . Film jest bardzo dobry. Jak na tamte lata efekty całkiem całkiem, gra aktorów ujdzie, muzyka przyjemna i co ważne ma coś w sobie co widza nie zanudzi.Za każdym razem ogląda się z przyjemnością. Scenariusz troszkę oklepany, ale w końcu w tym gatunku nie robi to większej różnicy. Niemniej jednak ocene na FB ma bardzo niską, mógłbym rzec - niedoceniony film Stevena Spielberga. Nie jest to dzieło typu E.T., ale na pewno też nie jest to żaden przeciętniak. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Silverio

Spielberg był tu chyba producentem, a reżyserem Joe Landis.

ocenił(a) film na 8
jasiu15

Joe Dante oczywiście :)