PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=447623}

Greta

2009
6,7 9,6 tys. ocen
6,7 10 1 9644
Greta
powrót do forum filmu Greta

?

ocenił(a) film na 10

moze znalazl ktos jakies nowe informacje odnosnie filmu?

XY007

Ja na nowe informacje poluję od dawna, bardzo chcę obejrzeć ten film, zwiastun mnie wręcz urzekł. Znalazłam, że "Film pt. Greta został ostatecznie sprawdzony przez Motion Picture Association of America in USA i otrzymał ocenę "PG-13", co oznacza, iż film przeznaczony jest dla osób powyżej 13 roku życia ze względu na nietóre materiały sekualne oraz dostyczące narkotyków. Nastolatkowie poniżej 13 roku życia mimo wszystko będą mogli obejrzeć "Gretę" jednak jedynie w obecności osób pełnoletnich lub rodziców. Już niedługo zostanie ogłoszona data rozpoczęcia film na Facebook'u. Jeżeli chodzi o światową dystrybucję już jest załatwiona, a film mógłby już być puszczany w kinach, jednak w USA wciąż brak dystrybutora dlatego nie może być on jeszcze ostatecznie wypuszczony, a my musimy nadal czekać na tę datę"
Czyżby była szansa, że film puszczą w kinach??

ocenił(a) film na 10
pacyfkax

ah, nic nowego. liczylem na jakas inf. dotyczace premiery. jezeli chodzi o facebook to od powstania strony jest napisane "comming soon" odnosnie daty premiery.
mimo ze nie dowiedzialem sie niczego nowego to dzieki ze poswieciles/as czas na napisanie postu.

XY007

Nie ma za co. Jakbyś znalazł jakieś nowe filmy dotyczące filmu, to też możesz napisać.