Szczerze,myślałem,że to będzie porażka nie film ale naprawdę mile się zaskoczyłem.
Dla każdego kto lubi nie zbyt ambitny melodramat ale warty obejrzenia polecam.
warte obejrzenia to to na pewno nie jest, strata czasu i tyle. płytkie i banalne do granic możliwości. Rozumiem, że znajdą się osoby którym takie coś się spodoba, ale ocena 7,5 jest niepokojąca
chyba są osoby którym może się ten film nie spodobać.Wybacz ale jak ten film Ci się nie podoba czyli Oskarowa produkcja to dla Ciebie jest tylko American Pie i Wieczny student wszystkie serie.
Sorry pomyliły mi się filmy myślałem,że to the social network.Faktycznie ten film to trochę banalny dramat ale takie filmy się podobają.
akurat Social Network oglądałam i na pewno na Oscara nie zasługuje. Nie podobał mi się i tyle, pisanie że dla mnie jest American Pie? sorry ale to nie ja oceniałam Grete 8/10. Więc następnym razem, zanim coś napiszesz zastanów się. Chociaż skoro dla ciebie Greta jest ambitna (jak to sam napisałeś) to wszystko na temat twojej osoby wyjaśnia
widzę,że czytać nawet nie potrafisz.Napisałem,że nie zbyt ambitna produkcja.Co głupi nie doczyta to do powie.
faktycznie, napisałeś "Dla każdego kto lubi nie zbyt ambitny melodramat ale warty obejrzenia polecam" więc gratulacje, że lubisz niezbyt ambitne filmy, stawiasz im ocenę 8/10. Inne fimy oceniane przez ciebie i to z jeszcze wyższymi ocenami: Uptown Girls 10/10, Kevin sam w Nowym Jorku 10/10, Jak stracić chłopaka w 10 dni 10/10. Chłopczyku, współczuję.
to jak i co oceniam to jest już moja sprawa tak samo jakie filmy mi się podobają,przynajmniej potrafię czytać to co później komentuje,tak lubię nie zbyt ambitne dramaty które nie dostają oskara czy złotych globów ponieważ takie filmy też są tworzone i też żeby je krytykować lub nie trzeba je obejrzeć.Osobiście mi się podobają filmy z prostym przesłaniem i nic Ci do tego,masz własny gust i własne,życie więc nie żyj gustem innych.też Ci współczuje,że oceniasz gust filmowy innych ludzi ponieważ każdy ma inny,dla mnie twój może być żałosny więc jak krytykujesz film to krytykuj w osobnym poście a nie pod pozytywną oceną.
nie obawiaj się bo twój gust mało mnie obchodzi. Ale biorąc go pod uwagę jesteś małym brzdącem więc nie naskakuj na starszych. A naskoczyłeś (dla jasności, żeby moja wypowiedź była prosta w przekazie)
po twoich wypowiedziach i po tym,że obejrzałeś ten film sugeruje,że na pewno starszy ode mnie nie jesteś może nawet i młodszy tylko masz przerośnięte ego i zapewne patrzysz na wszystkich z góry . Dla jasności to ty zaczołeś krytykować moją ocene tego filmu więc wybacz ale napisałem to co myślałem.
właśnie pokazałeś klase i podsumowałeś poziom wszystkich swoich wypowiedzi,i nie mów na ludzi starszych od siebie ,,chłopczyku,, bo tutaj jesteś anonimowy ale można domyślać się poprzez twoją wypowiedź ile masz lat i jaki poziom reprezentujesz.
więc nie mam więcej pytań bo nie będę dyskutować z ludźmi którzy nie mają mi nic mądrego do powiedzenia i zastanawiają ponad tydzień nad tak prymitywną odpowiedzią i to mi jest żal Ciebie,bo jeżeli faktycznie jesteś starszy ode mnie i reprezentujesz tak niski poziom to nic tylko się wieszać albo lepiej się zamknąć jak nie umiesz się wypowiadać.
:) a ty tydzień czekasz na moją odpowiedz? wyjmij nos sprzed monitora
Moja wypowiedz była jedynie prześmiewczym komentarzem. jak to mówią "wrzuć na luz"
a czy ktoś tu napisał,że czekam tydzień?jak byś trochę pomyślał byś wiedział,że pod twoim nikiem jest termin dodanej wiadomości ;)