ale musze przyznac ze jest naprawde dobry, zabawny i wzruszajacy, tak ze gdybym widzial to bym polecil
Daje 1/10 zeby wyrownac ocene tego kolesia nade mna. Idac jego tokiem myslowym: nie widzialem filmu ale gdybym widzial to bym nie polecil
??? zanim cos napiszesz najpierw sie zastanow, ok?! koles obejrzal film sciagajac sobie go zneta, ale poniewaz jest to nielegalne twiredzi ze wcale go nie ogladal...
Na każdym temacie musisz pisać o polskich napisach? Wielu ludzi umie angielski i nie potrzebuje napisów. A ty tak przeżywasz że ich nie ma.
enjoy nie sadziłam, że ten dzień nadejdzie, ale po raz pierwszy przyznam ci rację...
Nie wiecie o co chodzi? Nie udzielajcie się.
Szczerze wątpię, że ten film jest tak cudownym arcydziełem kinematografii, żeby uzyskać ŚREDNIĄ głosów na chwilę obecną 9,19. Arghhh! Kusi mnie ta jedyneczka....
Hej ;D.
Mogla byś mi powiedzieć z kąd wziełaś ten film(greta) :],bo bardzo chę go obejżeć, a nie mam jak ;o. Nie wiem,czy ściągałaś go przez jakis program czy coś takiego, proszę odpowiedz. To dla mnie ważne.
na razie glosow jest dosyc malo i jestem pewien ze zanim bedzie 1000 ocena zblizy sie do 8, moze nawet spadnie ponizej, wiec sie tak nie spinajcie juz tutaj - ja dalem 9 bo gdybym widzial to by mi sie podobal, a to jest dla mnie jedyne kryterium przy ocenianiu, mam gdzies glosy innych uzytkownikow i krytykow
Jestem ciekaw czy mając 16 lat zrozumiałbyś każde słowo i każde zdanie w 100 % nie mając nigdy żadnych korepetycji z angielskiego