PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=447623}

Greta

2009
6,7 9,6 tys. ocen
6,7 10 1 9644
Greta
powrót do forum filmu Greta

ale musze przyznac ze jest naprawde dobry, zabawny i wzruszajacy, tak ze gdybym widzial to bym polecil

Daje 1/10 zeby wyrownac ocene tego kolesia nade mna. Idac jego tokiem myslowym: nie widzialem filmu ale gdybym widzial to bym nie polecil

Simij

oceniasz film chodziaż go nie widziales?

ocenił(a) film na 10
Simij

??? zanim cos napiszesz najpierw sie zastanow, ok?! koles obejrzal film sciagajac sobie go zneta, ale poniewaz jest to nielegalne twiredzi ze wcale go nie ogladal...

XY007

Mam nadzieje że coś zrozumiałeś po angielsku...

ocenił(a) film na 10
masterek16

Na każdym temacie musisz pisać o polskich napisach? Wielu ludzi umie angielski i nie potrzebuje napisów. A ty tak przeżywasz że ich nie ma.

ocenił(a) film na 2
hilaryveronicafan

enjoy nie sadziłam, że ten dzień nadejdzie, ale po raz pierwszy przyznam ci rację...
Nie wiecie o co chodzi? Nie udzielajcie się.
Szczerze wątpię, że ten film jest tak cudownym arcydziełem kinematografii, żeby uzyskać ŚREDNIĄ głosów na chwilę obecną 9,19. Arghhh! Kusi mnie ta jedyneczka....

I_am_a_Bad_Girl

A ja obejrzałam... całkiem dobry ale spodziewałam się czegoś lepszego..
Jest dobrze :D

anktom200

Hej ;D.
Mogla byś mi powiedzieć z kąd wziełaś ten film(greta) :],bo bardzo chę go obejżeć, a nie mam jak ;o. Nie wiem,czy ściągałaś go przez jakis program czy coś takiego, proszę odpowiedz. To dla mnie ważne.

ocenił(a) film na 3
hilaryduff1312

http://chomikuj.pl/Dori1703

Jest na stronie głównej.

użytkownik usunięty
I_am_a_Bad_Girl

na razie glosow jest dosyc malo i jestem pewien ze zanim bedzie 1000 ocena zblizy sie do 8, moze nawet spadnie ponizej, wiec sie tak nie spinajcie juz tutaj - ja dalem 9 bo gdybym widzial to by mi sie podobal, a to jest dla mnie jedyne kryterium przy ocenianiu, mam gdzies glosy innych uzytkownikow i krytykow

hilaryveronicafan

Jestem ciekaw czy mając 16 lat zrozumiałbyś każde słowo i każde zdanie w 100 % nie mając nigdy żadnych korepetycji z angielskiego

ocenił(a) film na 10
masterek16

Uwierz że mam 15 lat a angielskiego uczę się aż od 2 lat

użytkownik usunięty
hilaryveronicafan

haha widze ze jeden drugiego nie rozumie