PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=447623}

Greta

2009
6,7 9,6 tys. ocen
6,7 10 1 9644
Greta
powrót do forum filmu Greta

na podanej stronie mozna sie zalogowac i zamowic seans. cos jak paranormal activity. wprawdzie nie wiem czy jak zamowimy film to zostanie on tutaj wysiwtlony (nawet jezeli jest duzo chetnych), bo jak na razie "Greta" nie ma polskiego dystrybutora. moze wlasnie nasze glosy wplyna na znalezienie polskiego dystrybutora...

http://eventful.com/performers/according-to-greta-/P0-001-000217517-6 (jezeli chcesz zamowic seans kliknij po prawej strinie "demand it!")

ocenił(a) film na 10
XY007

niestety nie ma tam wymienionych wszystkich miejscowosci ale ja zaznaczylem katowice. chyba lepiej bedzie jezeli bedziemy glosowac na jedno miasto.

ocenił(a) film na 10
XY007

wystarczy zaznaczyc ze chcemy film w polsce. nie trzeba podawac miejscowosci.

XY007

to jest coś w stylu proźby że jak bedzie odpowiednia ilośc to film wyświetlą u nas w polsce? Bo napisów dalej nie ma a jak chce to zobaczyc po polsku :/

ocenił(a) film na 10
masterek16

jezeli zbierze sie odpowiednia ilosc osob to film bedzie wyswietlany w polskich kinach z napisami oczywiscie :)
to jest jak paranormal activity

XY007

Jeśli film nie wyjdzie w kinie to napisy prędko same nie wyjdą na neta :D Wiec czy tak czy tak muszą Grete walnąc do polskich kin :/

ocenił(a) film na 10
XY007

Tez zaznaczyłam Katowice, na razie tylko cztery osoby...
poproszę znajomych, żeby zagłosowali.