PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=447623}

Greta

2009
6,7 9,6 tys. ocen
6,7 10 1 9644
Greta
powrót do forum filmu Greta

Zacznijmy od opisów ,APEL: ludzie zastanówcie się co wy piszecie.
Pierwszy opis nie ma nic wspólnego z filmem(kompletne bzdury).Z drugiego zaś dowiecie się jak film się rozwija i kończy .
A najlepsze w tym filmie jest właśnie to że tak na prawdę nie wiemy jak rozwinie się akcja i jak to wszystko się skończy.Czy zafundowano nam kolejne marne romansidło , czy tragiczną historie dająca do myślenia , a może film zaskoczy nas czyms innym.
Film ten to historia pewnej nastolatki , ni mniej ni więcej , chcecie dowiedzieć się jaka, obejrzyjcie. Czy warto ? Zdecydowanie tak.
Coś więcej? Film oprawą i sposobem przedstawienia przypomina Juno and (500) Days of Summer , aktorzy grają bardzo dobrze , film raczej nie powinien nudzić jast dosyc krótki i nie rozwleka sie jak np veronika Decides to Die ,nie ma rażących niedociągnięć, daje do myślenia ( ale raczej ludziom inteligentnym). I czy się komuś podoba taka forma tego filmu czy nie musi przyznać , że film sam w sobie jest ok.

ocenił(a) film na 10
Fazii

Trochę taki na szybko ten opis... Cóż, ja nie wiem, nie czytałam żadnych opisów i nie wiem jak się skończy. xD Ale błagam, jak już się zabieracie za takie rzeczy jak opisywanie i recenzje zróbcie to porządnie. -.-