PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=447623}

Greta

2009
6,7 9,6 tys. ocen
6,7 10 1 9644
Greta
powrót do forum filmu Greta

i to pozytywnie, zazwyczaj gra jak kołek z jedną miną przez cały film, a w "Grecie" dała popis:)

ocenił(a) film na 10
karolina144

A gdzie widziałaś film ? ;D
Według krytyków to najlepszy film Hilary

ocenił(a) film na 10
cherryfashion

"Według krytyków to najlepszy film Hilary" nie wiem czy to prawda [tzn. pod wzgledem wykonania i fabuły], jednak recenzje mowia ze Hilary zagrała bardzo bardzo dobrze :D

XY007

no baaaa zawsze wiedziałem że jest świetna !

ocenił(a) film na 3
masterek16

A ja nie mogę się zgodzić. W podobnym filmie znacznie lepiej wypadła Lindsay Lohan. Ona bardziej pasuje do profilu buntowniczki. Hilary? Nadal robi miny symulujące emocje. Trochę przemówiła do mnie w scenie, gdy rozmawiała z matką przez telefon. I w scenach gdy ironizuje, ale reszta... :/

ocenił(a) film na 10
Anita_Blake

Nie wiem, nie mogę się wypowiedzieć, bo nie widziałam filmu, jednak jako 15-latka nie mam zbyt dużych wymagań i niedokońca chyba jeszcze potrafię subiektywnie oceniać, po prostu ją uwielbiam i tyle . xD

Anita_Blake

całkowicie sie zgadzam, Hilary w tym filmie mimo ze wypadła lepiej niż w reszcie to nie dorównuje Lindsay w Georgia rule. Film z Lindsay jakos bardziej mnie poruszył ale i bardziej rozbawił....Lin była bardziej przekonująca jako buntowniczka z problemami:)

ocenił(a) film na 7
karolina144

mnie, tak szczerze powiedziawszy, o wiele bardziej spodobała się w "what goes up" - nie wiem, w tym filmie jej postać jest jakaś trochę naciągana, jak na mój gust. aczkolwiek stwierdzić należy, że pozytywne zaskoczenie jest, biorąc pod uwagę fakt, że wcześniej nie miała za bardzo możliwości pokazania, co naprawdę może potrafić.

ocenił(a) film na 10
lunatyczken

Nie wiem, nie widziałam całego. Aczkolwiek bardzo nie lubię, kiedy Hilary płacze, robi to bardzo, ale to bardzo... sztucznie.

karolina144

Mnie też pozytywnie zaskoczyła. Ogólnie film jest genialny, strasznie mi się spodobał.
Hilary ma coś w sobie co przyciąga ludzi. Może jakąś tam znakomitą aktorką nie jest,aczkolwiek według mnie ma talent i to coś.