PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=447623}

Greta

2009
6,7 9,6 tys. ocen
6,7 10 1 9644
Greta
powrót do forum filmu Greta

długo na niego czekałem z miłą chęcią oglądne:)

ocenił(a) film na 10
robercik88

Żadnego ściągania!!!!! nie wazcie mi sie sciagac tego filmu z internetu. przynajmniej nielegalnie! nie rozpowszechniajcie linkow! dla tego filmu liczy sie kazdy grosz i od tego ile zarobi bedzie zalezala europejska dystrybucja.
kazdy z nas czekal na ten film 3 lata i chce go obejrzec jak najszybciej. ale skoro wytrzymalismy tyle to tym bardziej poczekajmy pare kolejnych tygodni, kiedy wszystko bedzie jasne...

XY007

Chcesz powiedzieć że jak bd ściągać ten film z neta to nie bd go w europie?? Na torrentach jest już od wczoraj i uwierz mi duuużo osób go pobiera już. Mówię o zagranicznej stronie.

"Żadnego ściągania!!!!! nie wazcie mi sie sciagac tego filmu z internetu. przynajmniej nielegalnie!" ----> widziałaś legalne ściąganie kiedykolwiek?

ocenił(a) film na 10
Ghost_Assasin

ze strony itunes morzesz legalnie sciagnac film (oczywiscie za oplata)

XY007

Nie ściągam z itunes. To już bym wolał iść do kina niż ściągać za opłatą.
Moim zdaniem film i tak ukarze się w europie więc spokojnie ;)

XY007

Stary ja cie popieram ale co mam zrobic w tej sytuacji bo jestem pewien na 75 % że film nie wyjdzie w polskich kinach i na 50% że nie wyjdzie na dvd wtedy muszę ściągnąc ten film;( Kurde i co teraz ludzie...

robercik88

Ja myślę, że ten film i tak ukaże się w Europie na dvd, w Polsce tak samo. Czemu miałby się nie ukazać? może z lekkim opóźnieniem ale się ukaże. Tyle innych nisko budżetowych filmów zostało wydanych na dvd w Polsce, to czemu i ten film miałby nie wyjść?? Myślę, że to kwestia czasu. Polska i tak jeśli chodzi o te sprawy jest już coraz lepiej, zauważyłem to z filmami, które wchodzą do kin (nie wszystkie ale większość). Ja już go mam, ale pewnie i tak długo go nie obejrzę, bo za nim się za niego zabiorę to już bd dostępny w Polsce :p Mam nadzieję tylko, że zostanie on u Nas wydany przez Sony Pictures, tak jak gdzieś tam (bo nie orientuje się dokładnie gdzie, chyba Australia), skąd ostatnio widziałem zdjęcia okładki dvd itp. ewentualnie fajnie jakby wydał je Monolith. Dystrybucje na pewno wiedzą, że jest to bardzo wyczekiwany film przez ludzi, więc jestem dobrej myśli i niedługo zobaczę film na polskim rynku, przy tym na półkach np. Empiku czy innego sklepu czy sieci. Pozdrawiam wszystkich fanów Hilary. Ona jest świetna, czekam na więcej filmów z nią, bo w "Gossip Girl" jest cudowna!!

użytkownik usunięty
Logerman

Ściąganie jest nielegalne?
Od kiedy?
Można ściągać, jednak tylko dla własnego użytku i po upływie 24h trzeba skasować plik. Zabronione jest rozpowszechnianie.

Logerman

Możesz mi powiedziec co miałeś na myśli pisząc ja już go mam? Niby z kąd ?:D