PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=447623}

Greta

2009
6,7 9,6 tys. ocen
6,7 10 1 9644
Greta
powrót do forum filmu Greta

Moze pomorzemy?....

ocenił(a) film na 10

tak sie zastanawiam ze gdybysmy np. wysylali @ do roznych dystrybutorow kinowych to moze w koncy wykupilby ktos prawa do filmu widzac zainteresowanie filmem... tylko zastanawiam sie czy to ma sens? moze jakies inne pomysly?

ocenił(a) film na 10
XY007

sens zawsze ma, zawsze jest jakaś nadzieja, że to przeczytają. :) lepiej coś zrobić, niż w ogóle nie próbować.

ocenił(a) film na 10
cherryfashion

no nie wiem. w kadym razie zareklamowalem film wysylajac @ do najbardziej znanych mi polskich dystrybutorow. jak ktos znajdzie czas to moze niech zrobi to samo?

ocenił(a) film na 10
XY007

Wysłałam 7 @, mam nadzieję, że ktoś odp. :( Już przestaję marzyć o kinie, niech wyjdzie chociaż na DVD ...

XY007

ostatnio napisałeś że 19 stycznia film wychodzi na dvd i blureya. nie miałeś na myśli polskiego dvd?

masterek16

http://www.seans24.pl/film,5402,greta--2009--eng tutaj możecie obejrzeć film niestety bez napisów , ale lepsze to niż nic :) wystarczy zalogować się na tej stronie za darmo i można oglądać :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
masterek16

Nie miał,bo tam było w tytule napisane, że w USA...

ocenił(a) film na 10
XY007

jeden mi odp. , że "rozważymy tą propozycję".

ocenił(a) film na 10
cherryfashion

"rozważymy tą propozycję" - kto ci tak napisal?! serio?! moze cos z tego bedzie. :D !!!!!

ocenił(a) film na 10
XY007

Michał Paluektau, trochę dziwne to nazwisko, ale było na jakiejś stronie właśnie dystrybutorów. Teraz już nie wiem która to była konkretnie, bo niestety w swoim adresie @ nie ma [jako jeden z nielicznychxD] adresu tej strony z której "pochodzi" :D Pisałam jeszcze do jakiejś Marleny z http://www.bestfilm.pl i innych, ciekawe czy ten michał napisał to tak na odczepnego czy serio to rozważą... mam nadzieję, że się uda.

cherryfashion

Nie chce was martwic ale jeśli odpisali rozważymy tą propozycję według mnie to oznacza coś w stylu "Nie interesuje nas to, spadaj dzieciaku ale wierz sobie dalej". Miejmy nadzieje że sie myle