PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=447623}

Greta

2009
6,7 9,6 tys. ocen
6,7 10 1 9635
Greta
powrót do forum filmu Greta

jak ten film moze miec tak wysokie oceny?? a ten opis? nijak sie ma do tresci. zdecydowanie szkoda czasu na ogladanie, chyba ze ktoś naprawdę mocno się nudzi

ocenił(a) film na 2
dollar

nawet jak się nudzę to wole popatrzeć na ścianę niż na to gówno!

ocenił(a) film na 10
alan151

a widziałeś film? -.- bo fajnie jest się wypowiadać, nie wiedząc O CZYM

cherryfashion

zgadzam sie, chyba osoba ogladala inny film albo wgl go nie ogladala

zxcvw

pewnie ten sam, tylko ty lubisz gnioty a ja nie

dollar

nie wydaje mi sie, bo gniotem ty jestes a ja cie zadna sympatia nie daze ;/

ocenił(a) film na 7
zxcvw

Na początku też mi się wydawało że jest słaby , ale jak go sobie przemyślałam i obejżałam jeszcze raz to go pokochałam ;)

Lavendery

no wlasnie.ludzie wypowiadaja sie o filmie chociaz tak tak naprawde go nie rozumieja skoro tak o nim mowia. ten film ma przekaz. kto go nie widzi to ma pecha

użytkownik usunięty
dollar

Dokładnie,film rozczarowujący. Mógł być wiele lepszy. Czemu rozczarowujący?

Banalny motyw przemiany pyskatej małolaty na lepszą małolatę.
Banał, a szkoda,bo postać zabawna, mogło być o wiele lepiej, ale nie z takim banalnym motywem.

Również nie rozumiem wysokich ocen. Film oceniam na 6/10 czy 5,5/10.

A 8/10? Totalnie nie rozumiem, bardzo banalny film, szkoda, spodziewałem się czegoś głębszego.

użytkownik usunięty

Aha, i nie ma co zarzucać, że filmu ktoś nie zrozumiał,dlatego ocenia go średnio/nisko. Film jest banalny, do rozumienia jest niewiele, nie wymaga od widza wiele - dlatego średnio go oceniam. Być może dla 15 czy 17 latki wydaje się głębszy, jednak nie jest taki, jest nie-wielopłaszczyznowy, przewidywalny, równocześnie zabawny i trochę "fajny"; nie jest jednak poważną produkcją, przerywniki"malowane" wskazują na grupę docelową tej produkcji - nastolatków i nieco starszych nastolatków, jednak dla dorosłego widza jest to lekko infantylne, chciałoby się powiedzieć "fajny, ale słaby film":-)

masz racje. dla osoby juz bardzo dojrzalej film ma male znaczenie.ale do nastolatek ten film bardzo przemawia.

użytkownik usunięty
youarenotalone18

No właśnie mi się podobał, tylko chciałem coś więcej z niego. Bo to zbyt przewidywalne było, że ona się przemieniła - co nie znaczy że głupie:-) Mógłby być dłuższy i rozwinięty bardziej, trochę bardziej skomplikowany. Zanim obejrzałem, przeczytałem na filmwebie że to dramat, trochę mało było tego dramatu w filmie.