1. mam do was pytanie. znacie filmy tego typu ? podobnie jak w opisie filmu "Greta" itp gdzie czaczrnoskóry zakochuje sie w białej dziewczynie lub odwrotnie, gdzie ktos nie chce tego zaakceptowac itd. jesli znacie to podajcie ;) to tak na wstępie :P
2. prosilabym tez o inne filmy ogolnie dotyczace życia młodzieży oraz ogolnie z mlodymi aktorami / altorkami (np Niepokój, Step Up, Keith [ jednym slowem rozne gatunki] itd
tylko jesli mozna to nie te oklepane " Wredne dziewczyny " bo z tym mozna sie spotkac na wielu forach, albo nie jakies tandetne komedie w stylu American Pie ;) Jakies ciekawe filmy wszelkiego rodzaju, dramaty, thrillery, horrory ( mogą tez byc komedie romantyczne jesli mozna to tak nazwac tylko takie moze hmm mniej popularne ;D ) troche pokręciłam ale mam nadzieje ze zrozumieliscie o co mi chodzi ;D
Uwielbiam takie filmy;)Wymienie te najfajniejsze, mniej popularne i mało znane:
1.
twarda sztuka - zbuntowana miejsca dziewczyna zakochuje sie w wiejskim chlopoku
piekna i szalona
2.
Klub winowajców 85
Hakerzy 95
Męsko - damska rzecz(2006)
Egzamin dojrzałości
Augusta Gone (2006)
trzynastka
Chasing Liberty (2004)
Ona to on
Cała Ona
zkochana złośnica
Sydney i siedmiu nieudaczników
1. sekretne życie pszczół
2. mhym może.; Wild child dość popularne, ale nic nie przychodzi mi do głowy ;)
Jeżeli pasuje Tobie obsada to "Ostatnia piosenka" :) Buntownicza dziewczyna (tak wiem Miley Cyrus hehe ) ;p musi przejść przemianę charakteru podczas pobytu u ojca, który jest w separacji z jej matką, i wiadomo poznaje chłopaka (Liama ...) ;p
Szczególnie polecam "Klub winowajców" ;) Całkiem przyjemny do oglądania, ale nie głupi jest też film "Całkiem zabawna historia". Całkiem spoko jest też "Łatwa dziewczyna". Ogólnie jeszcze "Cherrybomb" ujdzie (chociaż nie jest lekkim, przyjemnym i pozytywnym filmem) - ale ogólnie jest filmem poniekąd 'ku przestrodze'