Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153318
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Smutek

ocenił(a) film na 4

Cóż , Jako fan SW jestem strasznie rozczarowany. W moim odczuciu to najsłabsza część .

ocenił(a) film na 3
atrax33

To jest nas dwóch.
Nie wiem, co gorsze: Czy to, jak zły jest ten film, czy to, jak wiele osób uznaje go za dobry?

ocenił(a) film na 8
kinoman77_filmweb

Cóż - to pierwszy film z sagi Star Wars, na który nie poszedłem do kina...po prostu po Przebudzeniu mocy i zwiastunach jakoś tak po prostu nie miałem ochoty...a pisze to 46 letni gostek który w "czasach komuny" z wypiekami na twarzy zaliczał kolejne kinowe seanse starej sagi, zaś całość ma półeczce w postaci DVD oraz obecnie BD...Dzisiaj pewnie kupię Ostatniego Jedi w media markcie na nośniku 4K UHD i obejrzę z rodziną wieczorkiem - choć nie wiem czy warto...ale zawsze komplet ładnie wygląda na półce

ocenił(a) film na 8
kinoman77_filmweb

Obejrzałem - i powiem Ci że ŚWIETNY - żałuję że nie byłem w kinie - magia i moc wróciły - najlepsza część Star Wars od czasu Powrotu Jedi

ocenił(a) film na 8
atrax33

Cóż - obejrzałem wczoraj z nośnika Blue Ray i powiem Ci że nie masz racji - też jestem "starym fanem" sagi - rocznik 1972 - i epizody IV - VI "zaliczałem jako dzieciak "za komuny" w kinie wielokrotnie - kochałem te filmy i tak zostało mi do dziś - zaraziłem tą miłością mojego syna - jak Przebudzenie mocy mi nie podeszło - tak Łotr i Ostatni Jedi jak najbardziej