On nie żyje. Pogódźcie się z tym. Ford się obraził za te nieszczęsne drzwi i do filmu nie wróci. Nie piszczcie komentarzy typu: Miecz świetlny przebił go na wylot, spadł gdzieś na samo dno gwiazdy śmierci, ona wybuchła, ale czy Han przeżył? Nie wiadomo O,o...
Powiem wam jedno. Wiadomo.
HAN NIE ŻYJE!
W zasadzie masz rację - Han Solo (postać) nie żyje. Tyle, ze Ford niespecjalnie sie obraził, skoro na SW Conwention jak najbardziej się pojawił. Co więcej, powiedział, że to nie koniec jego udziału w Gwiezdnych Wojnach. Nie wiem tylko w jakim wydaniu, skoro jego bohatera uśmiercono w VII części. Czas pokaże (jesli Ford dożyje, czego mu z całego serca życzę). Wiewórki donoszą, że ma wystapić w spin-offie o Hanie Solo jako 'stary' Han Solo. Ale to tylko plotki ...
pozdrawiam
Ale mogą go sklonować, bo okaże się na przykład, że zostawił w Sokole grzebień, a na nim jego włos. I fani znów będą mieli swojego Harrisona.
Jak ci biedni rebelianci mają go sklonować, skoro po ostatnim odcinku zostało ich tam z 7 osób :) Większą opozycję ma wójt w mojej wiosce :)
Od strony technicznej też nie widzę tego klonowania, skoro nie potrafili ogarnąć prostego autopilota, żeby statek kontynuował lot do przodu. Pani wice-dowódca musiała zostać i trzymać wajchę, inaczej chyba by stanął na środku kosmosu :)
To nie przez drzwi. Ford już dawno prosił o zabicie jego postaci (już przy pierwszym filmie), gdyż jak sam w jakimś wywiadzie wspominał, że nie lubił tej postaci, w porównaniu do np. Indiany, którego uwielbia.
W sumie dobrze że mi powiedziałeś oluku Skywalker ja przypuszczałem i tak że tak się zakończy jego historia ja i tak bardziej lubię. Rej i Fina role John boyega i Daisy Ridley odgrywają dobrze a byłeś z dublingiem czy napisami ja idę z dublingiem co lepiej czy niema różnicy ja nie zawsze nadążam za napisami zatonął tylko 17 zł zapłacę za bilet bo przed 13:30 w kinie Helios Powstancow Warszawy w Rzeszowie
A są tam jakieś animatroniczne stwory mówiłeś że to lepsze od przebudzenie mocy ja byłem w kinie na przebudzeniu mocy i zawaliscie mi się podobało i były animatroniczne stwory wiem że będzie blisko kryształowy animatronicznych robot ale czy coś więcej ?
dzieki jutro ide i tak bym poszedl juz sam zwiastun mnie zachecil ale chcialem opini kogos kto byl juz na filmie lubie animatronike a w materialach zzakulisowych widzialem ze beda jakies stwory animatroniczne lubie fantastyke tez jakis lis krysztalowy i te slodkie porgi
Ale za prawdziwe sw tego nie można uznać . Jedna z wad tego filmu to Leia latająca w kosmosie i śmierć luke Skywalkera ,i Kylo Ren to nadal dramat i nie zachwycił mnie .
Poco mi napisałeś że Luke Skywalker ginie takich szczegółów się nie zdradza ale nie dla niego idę na ten film bardziej podoba mi się film i rej ale byłem ciekaw co się stanie z łukiem Skywalker teraz już wiem ale niewiem w jaki sposób jutro zobaczę
A wracając do gwiezdne wojny ostatni Jedi właśnie zarobily miliard dolarów i wszystkim na forum życzę szczęśliwego nowego roku 2018 tobie też Gokussb i wszystkim moim znajomym z Filmweb Markowi. Innym w tym roku czeka nas najlepsze filmy bo będzie Avengers wojna bez granic film za 500 mln dolarów i jurassic world upadłe królestwo za 260 mln dolarów i wiele innych filmów ale te 2 filmy będą najlepsze
A na jurassic world upadłe królestwo to już nie czekasz a swoją drogą Avengers wojna bez granic może być pierwszym filmem co przekroczy granicę 3 miliardów dolarów zysków sam chce iść na ten film min z 10 razy ale planuje iść nawet 50 razy albo nawet i 100 razy jak będę miał tyle pieniędzy na 10 seansów spokojnie nie będzie stać już to wiem ale na 50 niemowiac już o 100 ciężko będzie ale może się wykombinuje kase
Ja nie mówię żebyś 10 razy poszedł do kina na te filmy żebyś się raz wybrał ja cię nie stać oczywiście twoja sprawa jak niechcenia możesz wogule nie iść ale czekasz na ten jurassic world upadłe królestwo czy nie wiem nie lubisz dinozaurów ale ten film to akcja i wogule ja uwielbiam dinozaury bo były ogromne wiem o nich wszystko mam 10 książek z dinozaurami mój ulubiony dinozaur tyranozaur ważył 8 ton 12 metrów długości 5 metrów wysokości głową 1,5 metra długości zęby długie na 23 cm a największy dinozaur argentynozaur 100 ton wagi 30 m długi 44 metry wysokości znam dużo gatunków stygimoloch stegozaur probaktozaur mutabulazaur prlikaninim brachiozaur itp jest ponad 1000 gatunków tak z ciekawości ci pisze
Jak cie stać finansowo by tyle razy chodzić do kina to gratuluje ci ,mnie niestety nie stać aby na seanse chodzić więcej razy .
Nie tak strasznie odziany każdy seans 17 zł tylko przed 13:30 chodziłem taka promocja + oczywiście 14 zł bilet autobusowy 7 zł w jedną stronę to z 500 zł ponad za same bilety do kina pojechałem w życiu by mnie nie było stać 34 razy jechac gdybym nie jeździł przed 13:30 przyznam się z 5-6 razy pojechałem na godziny wieczorne raz zapłaciłem 23 zł a raz 25 zł 2 c razy pojechałem na 3 d to 27 zł trza było zapłacić ale na brak pieniędzy nie narzekam teraz będę miał przez 6 miesięcy napewo pieniądze a puźniej może być ciężko trzeba szukać pracy już raz pracowałem teraz znówu trzeba zacząć szukać
Sorry kolego pomyliłem się popatrzyłem sobie w moje notatki bo ja każdy raz sobie zapisuje raz co pojechałem do kina w 2017 byłem 23 razy w kinie ale to i tak nieźle ale to już najszczersza prawda
A jeszcze o jedno cię zapytam czy oglądałeś jurassic park z 1993 nie pytam się czy lubisz tylko czy oglądałeś ja też wiele filmów oglądałem pierwszy raz a puźniej ich nie lubiłem np mroczna wieża byłem raz w kinie i nie mam zamiaru tego powtarzać jak jakiegoś filmu się nie lubi to najpierw trzeba go choć raz obejrzeć żeby stwierdzić że jest zły i czy wogule oglądałeś która kolwiek część parku jurajskiego lub jurassic world z 2015 4 część
Chciałem napisać skączy a nie złączy że za chwilę mi się skączy dobowy limit wypowiedzi mała poprawka i pisząc ta wiadomość już mi się skączy Łódź ten dodowy limit wypowiedzi wiem że nie musiałem się tłumaczyć z tego błędu napewo byś zrozumiał o co mi chodzi ale specjalnie to napisałem żeby ten dobowy limit wypowiedzi mi się skończył nie będzie mi dziś potrzebny do nikogo nie będę pisał dziś założę się że 7 wiadomości już nie napiszę no nic pogadamy 4 stycznia 2018 dziś już chce mi się strasznie spać idę spać sam rozumiesz jest godzina 01:08
ale je sie cebie putalem czy ogladales jurassic park z 1993 roku i co robiles w sylwestra bo ja niemoglem zasnac nistety nie mialem okazji nigdzie wyjsc wszyscy moi przyjaciele wyjechali z mojego miasta a ty gdzie mieszkasz moze zostaniemy przyjaciólmi i bedziemy sie spotykac odkac wszyscy wyjechali niemam przyjaciół
odczytalem odpowiedz w warszawa o jejku za daleko dzieli nas 341 km sprawdzalem na mapie google przed chwila warszawa dynów 341 km a jagbys wybral trase przez S7 to az 362 km jagby na to nie patrzen napewno ponad 300 km nas dzieli ale w stolicy mieszkasz polski szacun ponad milion ludzi ja w miasteczku co liczy 6000 ludzi dokladnie 6075 miejszkancow a w warszawa sprawdzalem 1,735 miliona mieszkanców to juz prawie 2 miliony
Jak długo trwa ja te dobowe limity wypowiedzi bo ja jeszcze je mam a już od 14 grudnia jestem na filmweb
Jak długo trwają te dobowe limity wypowiedzi bo ja je jeszcze mam a już od 14 grudnia jestem na Filmweb
Napisz co myślisz o moich wcześniejszych komentarzach tych co napisałem 3 dni temu
Acha i to co pisaliśmy w nowym roku to co ty nie mogłeś spać czy co ja nie mogłem zasnąć a ty chyba że byłeś na sylwestrze gdzieś ja w domu byłem w nowy rok teraz też nie mogę zasnąć
Widze że nie piszesz więc śpisz mnie też już mocno spanie bierze więc idę spać dopiero jutro będziemy pisać ale nie 3 tylko 4 stycznia bo już 5 wiadomości wysłałem do ciebie wcześniej wysłałem 3 to jest 4 wiadomości i jedne jeszcze wiadomość wysłałem do kogoś innego na forum razem 5 a można wysłać tylko 6 wiadomości w ciągu dnia zawchwile złączy mi się dobowy limit wypowiedzi więc rozumiesz jestem nowy na forum z 3-4 tyg. Może z miesiąc minie będę mógł pisać więcej nara
Wiem że śpisz pewnie ja nie mogę zasnąć ale właśnie spanie mnie bierze i też będę się klad odpiszesz mi dziś rano albo jeszcze raz do ciebie napisze co dałeś w Avengers wojna bez granic na filmbew są takie dziwne niewiem co to jest kilka elipsy i jest do wyboru im więcej kulek elips tym lepiej pisze ja dałem 5 umrę ja nie zobaczę tak pisze pod 5 kulkiem na ten film muszę iść żeby niewiem co zwiastun tak mnie zaciekawił że obejrzałem go z 100 razy ten film według mnie zarobi dużo z 1,5 mrld dolarów mają pewne w 24 h 230 mln wyświetleń na YouTube najchętniej wyświetlany zwiastun
Ja uważam że można uznać a wracając do jurassic park każdy może mieć swoje zdanie ale jak komuś może nie pasować taki klimat filmu nierozumiem tego dziwny jesteś jakiś wszyscy moi koledzy z klasy uwielbiają film park Jurajski 1993 mimo że każdy z nich wogule nie interesuje się dinozaurami
a co to jest TFA SW to gwiezne wojny a TFA niewiem co to znaczy wysli mi odpowiedz ?
Poproszę o przecinki i przypominam, że forum FW to jednak nie telefon z smsami, skype czy inny chatbox i nie powinno się tutaj tak sypać jednozdaniówkami jak w rozmowie na ww. rzeczach ze znajomymi. Zawsze też można sprawdzić w sieci jak się czegoś nie wie, a nie spamować, ot tak, pawda?
nierozumiec nie jakimi jednozdaniowkami pisze tak zeby mnie zrozumieli acha skoro juz gadamy zapros mnie do grona znajomtch bo mam malo znajomych tylko 5