JEST PIERWSZY ZWIASTUN NA CELEBRATION ANAHEIM !!!!!!
Robi wrażenie i ta spalona maska Vadera *.* i Chewie i Han na końcu <3
Tak podpowiadałaby logika sugerując się filmem lecz to nie to. Ale znalazłam. Jest to rozdział drugi księgi pierwszej :). W każdym razie dzięki.
Zdefiniuj klimat sci-fi.
Z góry ci mogę wymienić filmy strice sci-fi. Sci-fi to fikcja mocno oparta na faktach naukowych, poruszająca rozwój techniki w przyszłości jako główny motyw przewodni lub tylko jako tło.
> Łowca androidów
> Truman Show
> Ghost in the Shell
> Akira
> 12 małp
> Stalker
> Ludzkie dzieci
> V jak Vendetta
> Moon
> Solaris (2002)
> Kontakt (1997)
> 1984
> A.I. Sztuczna inteligencja
> Atlas chmur
> Tajemnica andromedy
> Brazil
> Hardware
> Simone
> Ostatnia miłość na ziemi
> Melancholia
> Gattaca - Szok przyszłości
> Kod nieśmiertelności
> Trzynaste piętro
> Kongres
> Odmienne stany świadomości
> Raport mniejszości
Gwiezdne wojny nie są strice sci-fi, są space operą, koncentrującą się wokół romantycznych przygód, podróży międzygwiezdnych i kosmicznych bitew, gdzie fizyka i wszystko inne rządzi się swoimi prawami.
Przykłady:
> Piąty element
> Seria Star Trek
> Wszystkie części Riddicka
> Strażnicy Galaktyki
> Final Fantasy (2001)
> W stronę słońca
> Battlestar Galactica
> Gwiezdne wrota
> Jupiter Ascending
> Babylon 5
Mam je kompletnie w dupie. Ani to sci-fi ani nie odnosi się to do kwestii "klimatu sci-fi".
ale właśnie problem w tym że fani chcą powrotu starego klimatu, więc dlatego jak będzie miał klimat starych gwiezdnych wojen fani się ucieszą. Jak chcesz nową technologię sci-fi to gwiezdne wojny nie dadzą ci tego w pełni. Jak przykładowo Avengers, czy strażnicy galaktyki.
Po co ci to? Dalej chcesz prowokować kłótnie? Dobrze wiem, że twój komentarz nie odzwierciedla tego, co naprawdę myślisz o tym zwiastunie, więc powiedz mi, czemu znowu zaczynasz?
Zwiastun do Bitwy był genialny (Dust and Light znalazł się na czołowym miejscu w mojej liście odtwarzania), ale film nie spełnił oczekiwań fanów. Może twoje tak, ale ogromnej większości nie i trzeba to zaakceptować, a nie wyżywać się na innych. Ciesz się, że Gwiezdne Wojny wyglądają obiecująco, zamiast prowokować kłótnie. Naprawdę nie warto. Przyznanie się do błędu to oznaka dojrzałości.
Coo? Haha mówie to, co sądzę. Teaser jest jak dla mnie średni. Gdybym trollował, napisałbym że jest do D albo że g*wno itp. I nie zasłaniaj się Bitwą, bo to forum SW.
Nie mam zamiaru dać się sprowokować jak większość osób tutaj. Proponuję tylko, byś zakończył tę bezsensowną grę i dał ludziom na tym forum spokojnie dyskutować o SW.
I tak w ogóle, to nie wyraziłeś opinii tylko powiedziałeś nieprawdę. Efekty są z tej najwyższej półki, roboty metalowe, a odnośnie małpy, to nie wiem, o co ci chodzi. Chewbacca był przecież cały kudłaty.
Ludzie nie czepiali się Hobbita, żeby zrobić ci na złość, tylko dlatego, że zawiódł ich oczekiwania. Nie zaczynaj robić syfu, jaki powstał na tamtym forum.
Nie, nie wmawiaj mi kłamstw. Wyraziłem swoją opinię, jak masz z tym problem to zgłoś sie do kogoś innego.
I skończcie z tym robieniem na złośc. Nikomu na złość nie mam zamiaru robić. Wypowiadam się na temat teasera - i mam do tego 100 % prawo.
Mamy rozumieć, że masz prawo składać fałszywe zeznania?
http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Przebudzenie+Mocy-2015-671051/discu ssion/ZWIASTUN+!!!,2629040?page=3#post_13416919
http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Przebudzenie+Mocy-2015-671051/discu ssion/ZWIASTUN+!!!,2629040?page=5#post_13420017
Sądzę że forum jest do dyskusji, wszak sam autor tematu wyraził swoje zdanie licząc na odpowiedź. A skoro podejmujesz takie ryzyko i ukazujesz nam swoje wypowiedzi, licz się z kontrakcją. Prywatne rozmowy prowadź sobie na privie.
Robisz, bo wypowiadasz absurdalne zarzuty...
Przypomnę ci je:
1) Plastikowe roboty - SĄ Z METALU i co to ma w ogóle do rzeczy?
2) Słabe efekty - NOSZ K*&^A, może jeszcze gorsze niż w Hobbicie, co?
3) Małpa - WTF?????? Wiesz, jak wygląda WOOKIE?
4) Dorzuciłeś jeszcze brak klimatu... - przecież ten zwiastun aż kipi klimatem ze Starej Trylogii!!! Każdy fan SW to widzi!
i? Moja opinia.
1. Wyglądają jak z plastiku. Moga być sobie nawet z "amelinium", wyglądaja jednak jak wyglądają.
2. To pytanie retoryczne? Spora róznica w jakości - oczywiscie na korzyść Hobbita.
4. Nie kipi nawet duchem, chociaz go ma. Klimatem tym bardziej nie.
1. Wyglądają jak z plastiku. Moga być sobie nawet z "amelinium", wyglądaja jednak jak wyglądają.
2. To pytanie retoryczne? Spora róznica w jakości - oczywiscie na korzyść Hobbita.
4. Nie kipi nawet duchem, chociaz go ma. Klimatem tym bardziej nie.
Chyba oglądaliśmy inną zapowiedz SW tak samo jak oglądaliśmy inne wersje Hobbita ....
Ja nie mam problemów raczej ty wystarczy zobaczyć na oceny filmów o hobbicie i ocenę zapowiedzi .. no chyba że myślisz że tyle milionów ludzi ma problem to ok spoko ...
a mnie wywalił ze znajomych dzisiaj! dlaczego? bo jak go dobrze znam to pewnie chodzi o to że "karmię trolli" no ale nie wnikam głębiej, bo zawsze jak coś mówię to o trzy słowa powiem za daleko i polecę :P
Serio kto normalny chciałby mieć kamila w znajomych zwarzając na jego zachowanie? Wyrażać to on potrafi się jedynie do swoich pacynek którzy przyznają mu rację.
miałem go bo ogólnie idzie z nim rozmawiać nie powiem no ale no jego wybór, problem taki że wywalił mnie a ja go nawet nie obraziłem... jestem zarówno po waszej jak i częściowo jego bronię. Przed Jbridgesem go bronię, ale też widzę że kamil nie potrzebnie rozłożył tą dyskusję, z tego co widzę to z Belief spokojnie porozmawiał, Belief uzyskała "według niego" argumenty, i gdyby, tobie podał to co Belief, i zaznaczył "według mnie" nie było by tej dyskusji, ale nie podał, no i się rozciągnęło to na niepotrzebny spam... trudno, i właściwie podejrzewam że zostałem przez kamila zgłoszony, to też
pożegnam się z wami do kiedyś tam, przynajmniej ja zniknę i jeden kłopot macie z głowy...