PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5998}

Hakerzy

Hackers
1995
6,8 29 tys. ocen
6,8 10 1 29394
5,9 18 krytyków
Hakerzy
powrót do forum filmu Hakerzy

, wszystko przyspieszone. Co to za kawalek??

Ryszkov

albo "voodoo people" the prodigy, albo "one love " tez prodigy, bo dokładnie nie pamietam :)

ocenił(a) film na 8
La_Musique

bez przesady, prosze mnie nei brac za ignoranta. Wszystkei kawalki stamtad znam tylko nei tego jednego.

To ta scena ktora poprzedza fakt kiedy murphy przyznaje sie przed przyjaciolmi ze jest szpanerem. Obawiam sie ze ten kawalek zrobil Simon Boswel i nie mozna go dostac ;/

Ryszkov

Simon Boswell - [Hackers Vol. 3 Soundtrack #14] Launch DiVinci

na poczatku leci w czystej formie, pozniej doszpikowali go kilkoma fajnymi fajerwerkami lecz tej wersji (filmowej) nie znajdziecie, chyba ze z filmu wytniecie.. pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
Shark_T

dzis ogladalem na tvp po raz kolejny ten film i patrzac po napisach koncowych sadze ze ten kawalek to Guy Pratt - Combination, ale podobnie jak drugi kawalek jego autorstwa w tym filmie (mowa o tymjak hakuja gibsona na dworcu - solo na gitarze) jest niewyadne i pojawia sie tylko w filmie, wiec pozostaje jedynie wyciac go stamtad

buuuuuuuuuuuuu :)

ocenił(a) film na 10
Ryszkov

kawałek faktycznie nazywa się combination, http://listen.grooveshark.com/#/search?q=guy%20pratt

ocenił(a) film na 6
Ryszkov

Też tego kawałka swego czasu szukałam :]

Amaterasu

ten kawalek to orbital - halcyon (on and on) bardzo czesto w filmach wykorzystywany jest ten utwor ( i nic dziwnego )

teneniel_2

sorki za post powyżej, to nie jest ten kawałek który podałem, odpowiedz masz dwa posty wyżej.

ocenił(a) film na 8
teneniel_2

wiem stary, jakbys nie zauwazyl to sam sobie odpowiedzialem

hahaha

co za gosc. jestes super ! :)