PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5998}

Hakerzy

Hackers
1995
6,8 29 tys. ocen
6,8 10 1 29394
5,9 18 krytyków
Hakerzy
powrót do forum filmu Hakerzy

hakerów film, jaki kiedykolwiek powstał. Nawet człowiek, który nie ma zielonego pojęcia o
komputerach bez problemu załapie, o co w tym filmie chodzi. Obraz posiada również
dodatkowy atut w postaci "jeszcze" bardzo atrakcyjnej Angeliny Jolie. Bardzo fajny klimat wspomagany przez genialne utwory m.in. The Prodigy oraz Orbital.

użytkownik usunięty
Saddam_filmweb

Może nie jest zbyt dokładny jeżeli chodzi o techniki i sposoby hackowania ale podano wszystko w przystępny sposób .
Przy okazji , jacyś goście na moim blogu czepiają się ciągle o saddama , może to o ciebie im chodzi ? . To niedojrzała i niedowartościowana banda dzieciaczków więc trudno zrozumiec o co im biega .

ocenił(a) film na 8

Prawdopodobnie chodzi im o mnie. Uderz gimbusa w głowę, to echo rozniesie się dość daleko. Wystarczyło wytknąć kilka błędów paru kultowym filmom i już stałem się wrogiem publicznym.

ocenił(a) film na 8
Saddam_filmweb

Dla mnie ten film to trochę niedoceniona klasyka. Popier.dolony klimat lat 90, końca 80. Dla mnie bomba.

ocenił(a) film na 8
J_Guana

zajebisty klimat, ale film to za mało, poleci mi ktoś taką książkę?

Czy "sposób przystępny" jest tym samym co "sposób dla idiotów" ?
Film kierowany do laików którym można wmówić każdą głupotę. "Hakowanie" za pomocą edytora tekstu niech będzie jednym z przykładów. Filmu nie polecam, chyba że ktoś lubi jak reżyser ze scenarzystą mają go za idiotę.

ocenił(a) film na 9
fenio_px

Idiotą jest osoba, która szuka w filmach instruktażowych podręczników. Jak długo dałbyś radę oglądać shella na którym po raz 10-ty bohater loguje się na kolejny terminal i kolejny i kolejny, lub przez tydzień pisze skrypt bo znalazł lukę w danej wersji softu używanej u przeciwnika ? Myślę, że wtedy dopiero byś wyzywał od chał, i jak to się wynudziłeś bo przez 1,5h pokazywali tylko prompt, a jedyną akcją było wyjście bohatera do sracza lub do lodówki. Myślę, ze realiów nikt nie chce oglądać, a jak takie klimaty interesują to realia sam sobie jest w stanie zapewnić.

ocenił(a) film na 8
trash_pl

Dobrze gada, polać mu. Do tego masz Lobo w awatarze! Uwielbiam te komiksy :D

ocenił(a) film na 9
J_Guana

Kurde bela, pierwsza osoba znająca się na rzeczy, pewnie przedostatni Czarnianin ;). No to chyba faktycznie za to chlupnę. A już myślałem, że ostatnią bratnią duszę utłukłem dawno temu...