PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=64}

Halloween - 20 lat później

Halloween H20: 20 Years Later
1998
5,9 12 tys. ocen
5,9 10 1 12121
4,4 16 krytyków
Halloween - 20 lat później
powrót do forum filmu Halloween - 20 lat później

Super szczególnie gdy zabija tego policjanta .Fajny zawsze gdy zabija poprostu. Poprostu brak mi słow mój trzeci horror jaki oglądałem.

Kitenga

Jesteś głupi po prostu jezeli myslisz że 7 i 8 część jest lepsza od 1,2,4 i 5, które tak naprawdę mimo ze juz maja sporo lat ,to te filmy maja najlepszy klimat i sa bardziej przerażajace,
Dzisiejsze hoorory sa do dupy, zero napiecia i klimatu
Warto obejrzec starsze klasyki gatunku:
Night of the living dead 68r
Dawn of the dead 78r
Day of the dead 85r
Evil dead 81r
Evil dead 2 87r
Halloween 78r
Halloween 2 81r
Friday 13th 80r
Friday 13th 2 82r
Alien 79r
Aliens 86r

Kitenga

Mało horrorów widziałeś najwyraźniej..........

ocenił(a) film na 8

A mi się tam podobał bardziej od 1:) Lepsze efekty i jakby bardziej brutalny ten Nasz Mikey;)

To jest chyba moja ulubiona postać seryjnego mordercy:P
Pozdro papa

ocenił(a) film na 5
Mikimoto_

kto lubi "Koszmary minionego lata" i inne "Koszmary zawiadiackiej wiosny" to sie nie dziwie, że lubi takie mlodziezowki. ok, Michael jest super. ale wpierw trza obejrzec jedynke(najlepsza zreszta) i dwojke. ja tak nie zrobilem i za duza ocene "Halloween H20" dałem, mój błąd. ale zrehabilitowałem sie, hehe. i zamiast 8 ma 5. mlodziezowy film. mimo, ze "Halloween: Resurrection" nie widziałem to wydaje mi sie ze to tez jest mlodziezowka. ech. ale cos mi sie wydaje ze slabo bedzie. kazda czesc jest coraz gorsza(pomijajac oczywiscie 3 i jak "halloween h20" dalem 5/10, to resurrection, ciekawe co dam? 2, czy 3?, hehe)

ocenił(a) film na 8
martinesek1

' kto lubi "Koszmary minionego lata" i inne "Koszmary zawiadiackiej wiosny" to sie nie dziwie, że lubi takie mlodziezowki... ' - masz w ulubionych np. House of Wax :)) Przecież to też młodzieżówka :))
Ja tam młodzieżówki lubie, niektóre się fajnie ogląda...
Co do Halloween to niestety widziałem tylko Ressurection i H20... H20 bardziej mi się podobało :))