Moim zdaniem ten film podoba się głównie (bo chyba dla takiej publiczności został stworzony) nastolatką, czytającym bravo, piszących pokemonami, dla których wszystko jest słitasnie, koffane, :* :) <3, i takie tam.
Niech zgadnę.... marzy wam się takie gówno jak bohaterom tego filmu? Żeby sie ktoś wami zainteresował, żebyście byli kochani? Nie dobrze mi na sam dźwięk tytułu tego filmu.
To lepiej biegnij do WC bo szkoda komputera żebyś go zarzygał... co cię obchodzi kto i dlaczego ogląda ten film? Podoba się nastolatkom (nie nastolatką jak to napisałeś geniuszu) bo dla nich został nakręcony! A film jest bardzo dobry, tylko trzeba być posiadaczem któregoś z wyższych uczuć aby go zrozumieć. Ot co!
Nudzi ci się, że założyłeś kolejny bezsensowny temat który mija się z celem filmwebu?
I co jest złego w tym, że film podobał się nastolatkom?? Jak dobrze zauważyłeś dla takiej właśnie widowni był produkowany...
I znowu tylko dla tego, że jakaś oszołomka jak Zawshe Zacuś wypisuje jakieś głupoty dostało się normalym ludziom, którym podobają sie takie fimy :/ Mi się film podobał i co?
Ludzie już nie mają co robić :/
Jest to film dla dzieci, więc się nie czepiaj. ^^ Ja mam 16 lat i mi się podoba, każdy lubi inny rodzaj filmów i uszanuj to.
tez mam 16 lat i mi sie film podobal... Nie lubie Zaca Efrona ale Ashley Tisdale byla fajna.. Nie obrazaj tego filmu.... Zwróc uwage na aktorstwo.. Film wyprudukowany przez stacje Disney Cannel powinien ci cos mowic do jakich ten film widzow jest skierowny..wiec jesli masz te 20 lat to sam sie ponizasz siedzac na forum dla nastolatkow:p
od kiedy to rodzaj filmu decyduje o przedziale wieku ludzi wypowiadających się na forum . Jak komuś się nie podoba, to niech pisze, że gówno, bo ma prawo napisać co sądzi o danym filmie i ja naprzykład bym się naciął :D
Widząc ocene 9, oraz te waflujące się posty użytkowników pomyślałbym, że to coś lepszego niż całe top 100, hehehehahahaha.
czuje się nastolatka ale nie czuje tego ze film kierowany jest do mnie
wyidealizowany świat i tyle ...
cukierkowa miłość
musicalem tez bym nie nazwała
no bo jest to specyficzny film dla dzieci/młodzieży i osobiście nic do niego nie mam, bo nie lubie tego typu filmów, ale potrafie sprawiedliwie ocenić film, natomiast nie można oczekiwać kokosów po tym filmie i tak naprawde dziwi mnie ta wysoka ocena. tyle, a film miałbyć zskierowany dla dzieci i tak właśnie jest. nie mam nic przeciwko. jestem nawet zaa, ale nie tak wysoka ocena;)